2777
2789

من با آی وی اف باردار شدم. ان تی و سلفری مشکلی نداشتن. 

آنومالی رو که دادم رشد جنین نسبت به ان تی چهار روز عقب بود و چند باری گفت پاشو راه برو...درآخر گفت ظاهرمشکلی نداره. رفتم پیش دکترم گفتم نگرانم دوست دارم تکرار کنم، گفت اگه دوست داری تکرار کن.

آنومالی دوم رو چون شهرستان بودیم گفتم دیگه مرکز استان نرم و توکل به خدا ایشاله مشکل نداره همین شهر خودم انجام بدم... آنومالی دوم گفت آب دور بچه کم شده و ده سانته و ظاهرا ساختارش سالمه، تکرار کن بعدا.

با دکترم تماس گرفتم و سونو داپلر بعد از ده روز از آنومالی دوم ،توی  مرکز استان انجام دادم . دیروز بود.با حساب آنومالی همونجا باید بیست هفته و دو روز میبود، و با حساب ان تی همونجا بیست هفته و شش روز. اما گفت ظاهرا رشد چندانی نکرده و آب دورش هشت سانته، ونوزده هفته و نیم تا بیست هفته متغیره..... 

یعنی بچه داره رشدش هی عقب میاد و آب دورش  کم میشه.

بعددکترم ارجاعم داد پیش پرینتالوژیست. ایشون گفتن آبش هفت سانته و سرش رشد نکرده و شواهد میکروسفالی رو نشون میده و یا شروع میکروسفالی در آینده.

آمینوسنتز با آزایش ژنتیک و تورچ برام انجام دادن.

از دو هفته قبل دست و پا و صورتمم ورم کرده و فشارم که یه عمره ده و یازده اس الان سیزده و چهارده اس.

دیگه دکترامم نمیدونن باهام چیکار کنن.😞

من بینهایت ممنونم از کسی که جواب میده. 

آیا کسی مث من بوده؟ در هر کدوم از شرایطم؟ آیا اگه مجوز قانونی سقط ندن میتونم غیر قانونی سقط کنم ؟

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

ببین نگران نباش برای اظهار نظر زوده مخصوصا که IVF کردی اصن استرس نداشته باش. ممکنه مثلا توی هفته آینده همه چی نرمال بشه . منم فاشرم همیشه پایین بود الان همش بالاس . ورم دست و پا دارم شبا همش دستم خواب میره پشت پام میگیره . سرگیجه دارم. بارداری و رشد بچه توی هر بدن متفاوته . اصن نگران نباش و امیدتو از دست نده

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین نگران نباش برای اظهار نظر زوده مخصوصا که IVF کردی اصن استرس نداشته باش. ممکنه مثلا توی هفته آین ...

بخدا که هزارااان سال پیر شدم.

بخدا که هزارااان سال پیر شدم.

ببین در هر صورت استرس و فکر خیال سمه . با استرس چیزی عوض نمیشه ولی با آرامش همه چی میفته روی روال

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم اول اینکه آرامش خودتو حفظ کن توکل کن ب خدا

بعدشم اینکه تجربه مشابه نداشتم ولی برادرم خانمش دوبار باردار شد چنین هاشون میکروسفالی میشدن اگه اشتباه نکنم

یعنی تا ۴،۵ ماهگی سالم بودن یهو بعد توی سونو میگفتن مشکل داره

درنهایت توی ۶ ماهگی سقطش می‌کرد 

بچه زنده میومد بعداز چند مین میذاشتن بمیره 

خدا میدونه چقدر واسه داداش و خانمش سخت بود ولی دلشون نمی‌خواست یه بچه معصوم مشکل دار وارد دنیا کنن 

سراولی ب راحتی مجوز سقط دادن

ولی دومی نمیدادن میگفتن نه فلان 

با هزار بدبختی سقطش کردن 

کاش از اول یجای معروف و معتبر میرفتی هعی نخوای تکرار کنی سونو رو..بچت دختره؟!

من کرمانشاه دکترم فرحناز کشاورزی و سونوی ان تی و آنومالی اولم  و داپلرمم هم نازنین فرشچیانه و همه تو کرمانشاه سرشناسن. بخدا که دیگه کم آوردم.

ببین در هر صورت استرس و فکر خیال سمه . با استرس چیزی عوض نمیشه ولی با آرامش همه چی میفته روی روال

بخدا که من اگه یه لحظه آروم باشم.... آخه مشکلم یکی دو تا نیست....

سلام عزیزم اول اینکه آرامش خودتو حفظ کن توکل کن ب خدابعدشم اینکه تجربه مشابه نداشتم ولی برادرم خانمش ...

خیلی ممنونم که اومدین. عزیزم ازت ممنونم. منو و شوهرمو الان اگه ببینی و از قبل دیده باشی میبینی چقد ده سال پیرتر شدیم. میشه بپرسی که من باید چطور سقطش کنم؟ از بیست هفته به بعد نمیزارن. من یه آدمم که کوچبکترین اتفاقات منو میشکنه ... اصلا نمیتونم بچه ای رو که مشکل داره تصور کنم. هر ثانیه اش دو هزار بار میمیرم.

2810