2777
2789

دختر همسایمون ۱۸ سالشه یه پسر یک و نیم سال داره الان دوباره  پنج ماهه بارداره😐😐😐😐

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منی ک ۱۷سالمه اقدامم☹️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

دختر همسایه ما ۴تا بچه داره و پنجمی رو بارداره ۲۷ سالشه🤐

۲۷ خب سنش زیاده ولی۱۸بچس

من الان ۱۸سالمه ولی رفتارم مثل ۱۴ساله هاس همه هم مسخرم میکنن که مثل بچه هایی😒

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

۱۸ سالمه هنوز خودمو اونقدر بالغ نمیدونم ازدواج کنم چه برسه به بچه‌دار شدن

هنوز خودم بچه‌ام

شاید بعضیا بگن ممکنه اون سن عقلیش بیشتر باشه باید بگم دوست عزیز آدم در طی زمان رشد میکنه تاثیر سن اصلا قابل چشم پوشی نیست خودت الان با ۱۸ سالگیت فرقی نداری؟ تفکراتت همونه؟

حالا همسایه‌اتون زندگی خودشه ما نمیتونیم حرفی بزنیم البته بزنیم هم اون نمیبینه از همه زندگیش هم خبر نداریم نظری بدیم

ولی تو حالت کلی به نظرم ۱۸ سالگی سن مناسب ازدواج هم نیست چه برسه بچه‌دار شدن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
۲۷ خب سنش زیاده ولی۱۸بچسمن الان ۱۸سالمه ولی رفتارم مثل ۱۴ساله هاس همه هم مسخرم میکنن که مثل بچه هایی ...

اره خب این از ۱۵ سالگی بادار شده واقعا بده نمیدونم چجوری میتونن تند تند بزان من فکرشم برام سخته حتی یه دونه با اینکه سنمم بالاس

۲۷ خب سنش زیاده ولی۱۸بچسمن الان ۱۸سالمه ولی رفتارم مثل ۱۴ساله هاس همه هم مسخرم میکنن که مثل بچه هایی ...

حالا من 21 سالمه بعضی وقتا داداشم میگه وا این کارا چیه میکنی مگه بچه ای😐😂😂

2810