2777
2789

شوهرم عالی بود عالی پدرشوهرم که مرد مادرشوهرم و برادرشوهر بزرگم ارث رو کشیدن بالا و ... شوهرم کات کردباهاشون مادره و پسر بزرگش علنا رفتن دعا گرفتن حتی یکی از آشناها دیده بودتشون بهم گفت جاری دیگم هم چون گفته بود ارث رو تقسیم کنید اونم دعا و طلسم کردن الان دارن طلاق میگیرن کلا برادرشوهرم شیطان شیطان الان کمک میخوام لطفا هرچی میدونید بگید وصع مالیمون افتضاح شده مرتب بچه سقط میکنم یکی تو خواب میاد خفم میکنه شوهرم دیگه مثل قبل نیس خ بد شده  راهنماییم کنید 

همه کار هم کردم نماز دعا قرآن و... سه روز خوبه بعد یهو دوباره خراب میشه به شدت ازشون متنفرم من هیچ کاریشون ندارم ولی اونا... هرروز صبح بچه هام میرن مدرسه گریه میکنم التماس خدا و ائمه میکنم چون دوست ندارم برم دعا بگیرم دوستم میگه برو دعای محبت بگیر ولی میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره بقره ایه الکرسی  و چهار قل  در خونه  هر روز  پخش کن 

از عطاری  قلیاب بگیر و سرکه سفید ،تو یه ظرف روی  مقداری سرکه بریز مثلا نصف استکان  و مقدازی قلیاب بریز نوک ق چ

بذار رو گاز یه جوش خورد  بردار ۴ گوشه خونه و جلوی در ورودی بریز . راه بعدی   وقتی حمام میریرید  اوش مقداری از ادرار خودتونو رو سرتون بریزین و بگین هر که بر من کرد اتل من میکنم باطل  اینارو از قدیمیا یاد گرفتم 

سوره بقره ایه الکرسی و چهار قل در خونه هر روز پخش کن از عطاری قلیاب بگیر و سرکه سفید ،تو یه ظرف ...

ممنون عزیزم مرتب قلیاب و سرکه انجام میدم به خدا دو روز شوهرم خوبه یهو میگیرتش . کارهاش همش قفل شده درحدی که خودش میگه خسته شدم هر اتفاق خوبی که میخواد واسمون بیفته یهو ایست میشه دیشب کفر گفتم پشیمونم