2777
2789

سالی یه باراونم تقریبامثل خورشت قیمه فقط اخرش کمی شکر ونمک الوشم نیم ساعت اخر اضافه میکنم خوشمزه میشه

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
سالی یه باراونم تقریبامثل خورشت قیمه فقط اخرش کمی شکر ونمک الوشم نیم ساعت اخر اضافه میکنم خوشمزه میش ...

خیلی خوبه تو پاییز مصرف به زیادتر بشه .

خیلی خاصیت داره به 

من جدیدا تو پاییز چند باری درست میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه تو پاییز مصرف به زیادتر بشه .خیلی خاصیت داره به من جدیدا تو پاییز چند باری درست میکنم

خیلی خودم دوست دارم بخاطربچه هام کم درست میکنم اره الان فصلش هست گفتین هوس کردم حتمادرست میکنم😋😂

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
عزیزم حتما درست کن نووووش😃❤️😋😋

حتماقربونت عزیزم🌹❤