2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

| مشاهده متن کامل بحث + 21331 بازدید | 1526 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💚💚💚💚💚💚

💚💚💚💚💚💚💚

سلام بر صاحب الزمان

💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💚💚💚💚💚💚💚💚💚

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
2804

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
عزیزم میشه برام دعا کنی؟ از شدت مشکلات میخوام خودمو بکشم واقعا 😔

حمد و آیه الکرسی براتون خوندم عزیزم 

الهی به حق صاحب الزمان تمام مشکلاتتون حل بشه دلتون شاد بشه💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
۱۰۰ تااللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم ونصر شیعتهم و محبیهم🌷🌷🌷

قبول باشه گلم 

سلامت و حاجت روا باشید 💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
پست صلوات 👇🏻فقط دعا گویانِ امام مهدی،اهل نجـــــاتند !خانمهای عزیز و‌ دوستداران امام زمان عج😍از پ ...

۵۰صلوات

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
2809