nili_mhd مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 9 عنوان اتیسم 75 بازدید | 9 پست سلام دوستان درمورد علائم نوزاد ۷ ماه تمام مبتلا به اتیسم اطلاعی دارید؟ 1403/08/22 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afroooooz عضویت: 1389/12/08 تعداد پست: 2478 انگار هرکدوم یه علائمی دارنمعلوم نمیکنهولی بچه فامیل ما چشماشو یه گوشه نکه میداشت همشیا اینکه خیلی گریه میکرد کوچولو که بودعلائم بچه شما چیاست که اصلا شک کردین؟
nili_mhd مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 9 انگار هرکدوم یه علائمی دارنمعلوم نمیکنهولی بچه فامیل ما چشماشو یه گوشه نکه میداشت همشیا اینکه خیلی گ ... اسمش رو صدا میکنیم گاهی اوقات برمیگرده ریکشن داره بیشتر وقتا ک مثلا داره بازی میکنه برنمیگرده یا میره تو فکر خیره میشه هرچقدر صداش کنم برنمیگرده ولی بقیه صدا میکنن برمیگرده نمیدونم چرا!به نور هم از بدو تولدش حساس بود هنوز هم خیلی شدید حساسه طوری ک تو خوابم نور بهش بخوره چشماشو جمع میکنه
nili_mhd مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 9 مهم ترینش ارتباط چشمیهو نشناختن اسمش ارتباط چشمیش خوبه ب نظرم جدیدا خیلی جیغ جیغ میکنه و بداخلاق شده که میگن بخاطر دندونشه
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2869 وا 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑این چه تاپیکی بود ک دیدم تا ۲ سالگی اصلا قابل تشخیص نیساز کودک ۷ ماهه چه توقعی داری
nili_mhd مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 9 وا 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑این چه تاپیکی بود ک دیدم تا ۲ سالگی اصلا قابل تشخیص نیساز کودک ۷ ماهه چه تو ... عزیزم از سن پایین قابل تشخیص هست درسته منم حساس شدم ولی ۷ ماه سن کمی نیست برای تشخیص میتونید تحقیق کنید
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2869 عزیزم از سن پایین قابل تشخیص هست درسته منم حساس شدم ولی ۷ ماه سن کمی نیست برای تشخیص میتونید تحقیق ک ... اصلا نمیشه تشخیص داد بچه ای ممکنه تا یک سال نیم خوب باشه بعدش نشونه های اتیسم داشته باشم مشکوک به اتیسم بشه و در آخر از همه مهم تر ارتباط چشمی بچه ها هست و تا دوسالگی نذار tv ببینه
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 773 ارتباط چشمیش خوبه ب نظرم جدیدا خیلی جیغ جیغ میکنه و بداخلاق شده که میگن بخاطر دندونشه جیغ جیغ خیلی مهم نیس ارتباط چشمی و اشاره خیلی اهمیت داره
afroooooz عضویت: 1389/12/08 تعداد پست: 2478 اسمش رو صدا میکنیم گاهی اوقات برمیگرده ریکشن داره بیشتر وقتا ک مثلا داره بازی میکنه برنمیگرده یا میر ... خب اینا که خیلی طبیعیهدختر منم ۷ ماهشه هردوتاشو دارهنه بابا بیخودی شک کردین به نظرم