2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار هرکدوم یه علائمی دارنمعلوم نمیکنهولی بچه فامیل ما چشماشو یه گوشه نکه میداشت همشیا اینکه خیلی گ ...

اسمش رو صدا میکنیم گاهی اوقات برمیگرده ریکشن داره 

بیشتر وقتا ک مثلا داره بازی میکنه برنمیگرده یا میره تو فکر خیره میشه هرچقدر صداش کنم برنمیگرده ولی بقیه صدا میکنن برمیگرده نمیدونم چرا!

به نور هم از بدو تولدش حساس بود هنوز هم خیلی شدید حساسه طوری ک تو خوابم نور بهش بخوره چشماشو جمع میکنه

2805
وا 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑این چه تاپیکی بود ک دیدم تا ۲ سالگی اصلا قابل تشخیص نیساز کودک ۷ ماهه چه تو ...

عزیزم از سن پایین قابل تشخیص هست درسته منم حساس شدم ولی ۷ ماه سن کمی نیست برای تشخیص میتونید تحقیق کنید

عزیزم از سن پایین قابل تشخیص هست درسته منم حساس شدم ولی ۷ ماه سن کمی نیست برای تشخیص میتونید تحقیق ک ...

اصلا نمیشه تشخیص داد بچه ای ممکنه تا یک سال نیم خوب باشه بعدش نشونه های اتیسم داشته باشم مشکوک به اتیسم بشه 

و در آخر از همه مهم تر ارتباط چشمی بچه ها هست 

و تا دوسالگی نذار tv ببینه

اسمش رو صدا میکنیم گاهی اوقات برمیگرده ریکشن داره بیشتر وقتا ک مثلا داره بازی میکنه برنمیگرده یا میر ...

خب اینا که خیلی طبیعیه

دختر منم ۷ ماهشه هردوتاشو داره

نه بابا بیخودی شک کردین به نظرم