2777
2789
از اول با بدنسازی شروع کردین؟؟

اره 

مربی خودش برنامه سبک میده کم کم سنگین میده و ترکیبی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بنظرت ؟؟من اولین باره میخام برم اشناییتی ندارم 5 6 کیلویی اضافه وز دارم بنظرت چه ورزشی برام خو ...

ببین من ی چیزی شنیدم ولی نمیدونم روی همه بدن ها جواب بده یا ن

من شنیدم ورزش های هوازی حتی پیاده روی خیلی خوبه حالا شما میتونی مثلا بری پیلاتِس بعد از یک ماه ک وزن کم کردی هفته ای یکی دو جلسه بری بدنسازی که پوستت شل نشه

من خودم ۱۳ کیلو لاغر کردم توی سه ماه

سال۱۴۰۰ بود بخاطر کرونا باشگاه ها تعطیل بودن

اگه خواستی بگو تا بهت بگم

بدون قرص و پول اضافی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
دستتون درد نکنه عزیزم اگه بگی ممنونت میشم

عزیزجان ببخشید دیر کردم

فراموش کرده بودم

درخواست بده تا اونحا بهت بگم چیکار کردم

بدون خوردن قرص و دمنوش فقط با برنامه غذایی و ورزش

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸