عزیزم اگه رای ب نفع اونا اومده بود ما چکار کنیم بنظرتون؟
ب نفع ورثا اگه باشه. اگر ب توافق رسید پولتونو بده یا یه خونه ایی بده بهتون ک ضرر نکنید باز خوبه. ولی غیر این باشه ازش شکایت فروش مال غیر کنید ک پروسه ی طولانی داره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظرت ب نفعش نبوده ک اینجور میکنه؟میگم شاید داره ی کاری میکنه ما شکایت نکنیم که اموالشو بزنه به نام ...
هر چیزی ممکنه. شما بهش بگید اگر تا ۳روزآینده تکلیفو مشخص نکنه قطعا شکایت کیفری ازش میکنید. بعد ۳روز اگر نیومد قطعا شکایت کنید من نمیدونم چرا تا الان دست نگه داشتید
این شکایت کیفذی کنیم چند سال زمان میبره تا پایانش؟
شکایت کیفری یکم مشکله چون اگه ثابت بشه فروش مال غیر کرده حبس و جریمه داره براش. و توی بازپرسی اول ک بخواد وارد جلسه ی شکایت بشه حتما باید با خودش باید سند یا فیش حقوقی ببره ک نندازنش اون تو. و شاید بترسه از این شکایت و بیاد حقتونو بده
شکایت کیفری یکم مشکله چون اگه ثابت بشه فروش مال غیر کرده حبس و جریمه داره براش. و توی بازپرسی اول ک ...
خیلی واضحه ک کرده اخه ما قبلا ازونا ک درو قفل کردن شکایت کردم اینم باهامون میومد جلسات رو بعد قاضی اون پررونده رو نگه داشت گفت تا وقتی جواب دعوای اونا نیاد رای نمیدیم