2777
2789

مثلا تولد دخترخاله همسرمه

ما عقدیم

بعد من اصن نمیدونم مادرش گفته ب من بگه نگه

شوهرم از خودش ب من میگ بیام دنبالت بری تولد؟

تولدش زنونس

اصلا مادرشوهرم ی بار بهم زنگ نمیزنه بگه

منم همش حس میکنم شوهرم سرخود از خودش میگ بیا ببرمت

خب خوشم نمیاد یرم جایی ک کسی منتظرم نیس

مثلا اون سری زنداییش گفتع بود غزلم بیارید فلان

این سری هیچی...

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

منم این مشکلو داشتم و الانم گاهی اوقات دارم

به همسرت بگو خب من از کجا بدونم که من دعوت شدم؟

اگه گفت به من گفتن بگو خب چرا به خودم نمیگن که منم خوشحال بشم

اگه گفت چه فرقی داره بگو درسته فرقی نداره ولی اینجوری قشنگ تره منطقی تره

راستش من فقط تو نی نی سایت میبینم اینچیزارو الان خمه میگن باید بهت زنگ بزنن ما خودمون مثلا ب خالم میگیم دعوتی ب بچه ها و عروستم بگو یا خودم جایی دعوت بودیم مثلا ب شوهرم گفتن اینجوری نیستیم ک حتما باید به خودم زنگ بزنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من فقط تو نی نی سایت میبینم اینچیزارو الان خمه میگن باید بهت زنگ بزنن ما خودمون مثلا ب خالم می ...

این کم لطفی هست و یه جورایی کار خیلی زشتی به حساب میاد . 

برای تک تک مهمان ها باید زنگ زد حتی اگر نامزد هستن. 

راستش من فقط تو نی نی سایت میبینم اینچیزارو الان خمه میگن باید بهت زنگ بزنن ما خودمون مثلا ب خالم می ...

تو عقد فرق داره بنظرم

بعدا ک ازدواج کردیم بنظرم اوکیه

البته دکتر عزیزی و نمیدونم میشناسید یا نه

میگف درستش اینه اگه خونواده مرد دعوتی دارن

زنگ بزنن و ب عروس بگن و دعوتش کنن

و برعکس خونواده خانوم زنگ بزنن به دامادشون و دعوت کنن جفتشونو

ولی الان من عقدم یکم فرق داره کلا

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
به همسرت بگو من دعوت نشدم که بیام بدون دعوت جایی نمیرم .

دیگ روم نشد اینجوری بگم

الکی گفتم کار دارم

الان ۸ماهه عقدم یک بار برا مهمونی هاشون منو رسما دعوت نکردن

همش شوهرم گفته بهم

دیگ روم نشد اینجوری بگمالکی گفتم کار دارمالان ۸ماهه عقدم یک بار برا مهمونی هاشون منو رسما دعوت نکردن ...

عزیزم خب نگی از کجا می‌خوان بدونن. 

به همسرت بگو که بدونن سر خود و بی فرهنگ نیستی . 

بگو ما بدون دعوت جایی نمیریم اگر کسی دعوت کرد از فامیل هاتون یا باید مادرت به من زنگ بزنه یا خود اون فامیل

من باشم با پیغام یکی دیگه نمیرم، توو هر مراسمی یا باید به شما زنگ بزنن یا همسرتون 

که میگی مراسم زنونه س پس اگر به خودت زنگ نزدن، نرو 

مادر شوهرت میگه گفتن عروست رو بیار، همسرت میگه بیا بریم و.... اینا دعوت نیست از نظر من 

به شوهرت بگو دعوت نیستم نمیام، اگر مادرشوهر هم زنگ زد بگو ببخشید ولی چون خودشون دعوت نکردن ترجیح میدم نیام 

اگر هم رووت نمیشه بگی، خودت رو بزن به مریضی اما از اول زندگی یادت باشه رفتارهای الان تعیین کننده هست 

تو عقد فرق داره بنظرمبعدا ک ازدواج کردیم بنظرم اوکیهالبته دکتر عزیزی و نمیدونم میشناسید یا نهمیگف در ...

چی بگم والا ماتوعقدم همینجوری بودیم تاالنک بچه دارم خداروشکر احتراممونم همیشه حفط شده تاحالا حرف و حدیث پیش نیومده