2777
2789
من ازمون قبلی شرکت کردم سبز شدم مصاحبه هم رفتم.ظرفیت ی نفر بود من دونمره کم اوردم رد شدم.دیگ نمیخونم ...

شما دبیری بودی

تک ظرفیتی خیلی بد

یکی از بستگان ما استاد دانشگاه واسه دبیری تو مصاحبه ردش کردن

نمیدونم چطور بخونم هه ی میخونم انگار همه یادم رفتن 😭 استرس خیلی دارم ک نرسم بخونم منابع رو

من آموزگاری میخوام بدم

یه جزوه از یه کانال ایتا خریدم که 600 صفحه هست و همه منابع رو خلاصه کرده البته فکر کنم به جز یک منبع که پی دی افش رو داد.

پارسال حدود بیست روز خوندم، قبول نشدم ولی درصدام تقریبا خوب بودن خداروشکر مخصوصا عمومی.

اگه دوست داشتی معرفی میکنم بررسی کن اگه خواستی بخر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگ جای شما بودم بیشتر تلاش میکردم فکرشو کن تونستی ی بار پس این دفعه بهتر میشی

میدونی منطقه ما دونفر سبز شدیم نمره کتبی و حتی نمره های مصاحبه من ازون یکی بیشتر بود.اون فقد امتیاز بسیج و سابقه تدریس داشت ک من نداشتم.و نمره کلش بیشتر شد.طرف اومده بود مصاحبه میگف ۲۱ سال سابقه تدریس دارم معلومه اونو میگیرن دیگ.من ک ناامید شدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1986603

شما دبیری بودیتک ظرفیتی خیلی بدیکی از بستگان ما استاد دانشگاه واسه دبیری تو مصاحبه ردش کردن

اره دبیری بودم.دقیقا خیلی بده.چون یکی میخان ی نمره هم کم بیاری اونو میگیرن بقیه رد میشن.

https://abzarek.ir/service-p/msg/1986603

میدونی منطقه ما دونفر سبز شدیم نمره کتبی و حتی نمره های مصاحبه من ازون یکی بیشتر بود.اون فقد امتیاز ...

اها چ بد . منم بسیج عضو نیستم 

اگ معدلم کم باشه بعد قبولی گیر میدن؟

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آموزگاری میخوام بدم یه جزوه از یه کانال ایتا خریدم که 600 صفحه هست و همه منابع رو خلاصه کرده البت ...

آره عزیزم لطفااااا دستت درد نکنه 🌹🌹🌹

ان شاءالله امسال دیگ قبولی

نرسیدی همه اشو بخونی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم لطفااااا دستت درد نکنه 🌹🌹🌹ان شاءالله امسال دیگ قبولینرسیدی همه اشو بخونی؟؟

قربونت عزیزم، چرا همشو خوندم ولی نتونستم با تمرکز بخونم چون زمان کافی نداشتم

فکر کنم حدود 70درصد منابع در این جزوه هست.

کانال معلم شو، برای دبیری هم داره و پرورشی

moaallem_sho@

قربونت عزیزم، چرا همشو خوندم ولی نتونستم با تمرکز بخونم چون زمان کافی نداشتمفکر کنم حدود 70درصد مناب ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی❤️❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810