2777
2789
عنوان

خیلی دلم از بابام گرفته😭خوشبحال دخترعموی بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 24 پست
اخه خسته شدم هیچکس مثل من نیس😭😭😭😭تاحالا دختری ندیدم باباش براش جهاز نخرهوام ازدواجو گرفتیم ولی ب ...

خیلی هست خییییلی هااا شما ندیدی 

نمونه اش دختر همسایه ما 

حالا هم غصه نخور دیگه ایشالا جور میشه 

با مامانت صحبت کن که به بابات بگه بابات شما رو بچه میبینه و ازت حرف شنوی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرت نمیده مادرت نداره کسی قرض میکردین وام ازدواج هست چند وقته عقدی؟

بهونه میاره میتونه چند تیکه بخره اگه بدونی چقد پول خورده😔حالا وام ازدواجمم گرفته ولی باز بهونه میاره😭😭

یه چند ماهی میشه،،تازه عقد کردم مدت طولانی نیس

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بهونه میاره میتونه چند تیکه بخره اگه بدونی چقد پول خورده😔حالا وام ازدواجمم گرفته ولی باز بهونه میار ...

مادرت نمیتونه بگیره بخره؟من پدرم هیچی نمیداد مادرم مجبور شد قرض بگیره از زن داییم برای شوهرم خرید عقد کنه خدایی پدرم وام ازدواجو داد وسایل خریدیم

اینجوری خیلییییی بد میشه شوهرت بعدا همه ی اینارو سرکوفت میزنه بهت!شغل بابات چیه؟ایکاش یکی دوسال کارم ...

منو نمیزاشتن بابا

همش سر خاستگار دعوا بود خونمون من رد میکردم اونا با من شدیدا دعوا میکردن😐من عاشق کس دیگه ای بودم خیلی خاستگار رد کردم خیلی مقاومت کردم ازدواج نکنم ولی اخرش نامزدمو نزاشتن رد کنم البته بعد عقد راحت شدم قبلش همیشه خونمون جنگ بود حتی مامانم انقد تحت فشار گذاشته بود میگفت ازدواجم نکنی باید از خونه بری،،الان مامانم میگه نمیخاستم از خونه بندازمت بیرون تحت فشار گذاشته بودم تا ازدواج کنی احمقانه خاستگارای خوبو رد نکنی😐💔حالا که ازدواج کردم حمایتم نمیکنن از شوهرم خجالت میکشم خداکنه بعدا اینارو سرکوفت نکنه تحقیرم نکنه😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
مادرت نمیتونه بگیره بخره؟من پدرم هیچی نمیداد مادرم مجبور شد قرض بگیره از زن داییم برای شوهرم خرید عق ...

نمیدونم 

باهاش حرف میزنم

کاش وامتو نمیدادی بهش!اونو که به حساب عروس و داماد میریزن.نباید میدادی بهش

اول قرار شد چند تیکه از وسیله های جهیزیمو بابام بخره چند تیکه نامزدم

بعد واممو که گرفتیم یه حساب باز کردیم تو بانک بعد اون حساب به نام خودم بود،،بابام تو گوشیم یه برنامه نصب کرد نمیدونم پول انتقال میداد خرج میکرد چیکار نمیکرد نمیدونم پیامم میومد تو همین گوشی خودم بعد کارتمو کلا بهم نداد،،من یه کارت دیگه دارم نامزدم خودش حساب باز کرده هر ماه یه مقداری پول میریزه حسابم من از اون کارت استفاده میکنم،،بعد خب قرار بود بابام واسم چند تیکه وسیله جهازمو بگیره منم گفتم پول دست خودش باشه دیگه😭میگه خودم وامو گرفتم خودم پولشو میریزم خودم میدونم چی میخام بخرم بعد الان میزنه زیرش میگه پول ندارم بخرم😭😭😭😭میگه وامو خرج نکردم ولی احتمالا خرج کرده اصلا فقط منو میپیچونه

ای باباچجوری دلشون میاد اخه!خدا برات درست کنه الهی

😔😔

ممنون عزیزدلم💕