2777
2789

بچه من با وزن 2800دنیا اومد 

بچه اون 3کیلو

تو حرفاش گفت ماشاالله بچه من خیلی درشت بود چهار کیلو و خورده ای بود دنیا اومد

بعد گفت روزی دو قوطی شیر خشک براش میخریم میخوره

اولی (وزن بچش) من مطمئنم دروغ میگه

دومیم (دو قوطی شیر) 99درصد میگم دروغ میگه

واقعا چرااااا اینجوری گفت🤔

من چرا مثل هالو تایید ش کردم🤔

بنظرتون بهتر نبود نشون میدادم متوجه شدم دروغ میگه؟ 

دیدمش چی بگم بفهمه متوجه شدم دروغ میگه

و اینکه بنظرتون میخواسته ب وزن بچه من ایراد بگیره یا تیکه بندازه؟؟ (اطراف شما ب بچه کم وزن گیر میدن؟) بچه منو هرکی دید میگف وا چقد ریزه 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چرا حرصو جوش میخوریبچش شیر خشک بخورع نخوره برا شما چ فرقی داره یا وزنش چقد باشع؟

عزیزم حس میکنم ب من تیکه انداخت ک بچت کم وزنه

2805
خب خواهر شوهر شماست دیگه شما که غیر از این بچه دو تا دیگه دارید با این اکانت چرا انقدر روی این یکی ب ...

ب شما ربطی داره!؟ 

مهم نیس بابا خودتو درگیر نکن ییخیالش ارزش فکر کردن نداره

بچه باید سالم باشه فقط همین

روزی دوقوطی شیر خشک ؟ که قطعا دروغه بچه خیلی پر خور باشه نهایتش هفته ای دو قوطی 

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

اصلا برات مهم نباشه

فاقد اهمیت

همسرم یه فامیل دارن

فقط دروغ می گه و خالی می بنده

همه سکوت می کنن 

کسی باهاش کل نمیندازه

یه پسر لش داره

یه بار می گه خلبانی میخونه

یه بار می گه پزشکی می خونه

اخیرا هم وارد حیطه ی هوش مصنوعی شده

ولی جالب اینکه تتوکاره  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

هیچوخ اینایی ک سر وزن بچه پز میدنو نمیفهمم عقلشون کمه.بچه خودم ۲۱۶۰دنیا اومد عملا اندازه کف دس بود

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عزیزم حس میکنم ب من تیکه انداخت ک بچت کم وزنه

والا بچه ی من سه و نهصد بود مادرشوهرم میگفت یه دفعه چهار کیلو میزاییدی دیگه😐انگار دست من بوده کم کاری کردم😂 ولشون کن وزنش هر چقدر باشه باز یه چیزی میگن

2810