2777
2789
عنوان

شوهران شما هم یهو فازشون تغییر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 36 پست
شوهر من اصلا نیومد بیمارستان ملاقاتمباورت میشهبچه اولمم بود

برادربی لیاقت من ۴۰ روزه گی بچه ش اونهم اتفاقی دیدش😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه بیاد اوکی میشه

کلا خیلی بهونه گیر شده همش قهر میکنه محل نمیده  دیروز خونه بابام اینا بودیم  قبلش باهم خوب بودیم    یهو فاز گرفت هی بریم هی بریم یعنی ۱ ساعت نزاشت بشینم 

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله تا قبل اینگه بیام داخل ماه ۹ عالی بود الان ک دیه نزدیکه اینجوری شده. بعدش چیکارش کردی؟

ن من کلا تو بارداریم اذیت میکرد...منظورم درک نکرده درک نمیکرد باردارم و اینا اذیت میشدم 

اخلاق شوهر من کلا فرق میکنه خیلی با خودتون مقایسه نکنین بعد زایمان آشتی کرد مثلا ولی خب من پیش مادر پدرم بودم اونم خیلی سر نمی‌زد 

برادربی لیاقت من ۴۰ روزه گی بچه ش اونهم اتفاقی دیدش😑

چ خواهر عاقلی هستی که میگی برادر بی لیاقت.... 

شوهر منو خواهراش نزاشتن بیاد بیمارستان 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
بعدش چیکار کردی عکس‌العملی چی بود

عکس العملی نشون ندادم. عادت کردم 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
کلا خیلی بهونه گیر شده همش قهر میکنه محل نمیده دیروز خونه بابام اینا بودیم قبلش باهم خوب بودیم ...

الان تو موقعیتی نیستی که به خودت استرس بدی مطمئن باش نینی بیاد همچیز خوب میشه یکی از اقوام شوهرش اینجوری بود میگفت گفته دلم برا خودمون تنگ شده الان اذیتی ناراحتم و ...

چ خواهر عاقلی هستی که میگی برادر بی لیاقت.... شوهر منو خواهراش نزاشتن بیاد بیمارستان

عزیزم ممنونم 

خواهرشوهرهات چه نفهم بودن واقعن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شوهر من اصلا نیومد بیمارستان ملاقاتمباورت میشهبچه اولمم بود

من بعد زایمان آشتی کرد ولی دیگ رفتم خونه مادرم سر نمیزد بهم سر این خیلییییی وقتا ناراحت میشم کلا تو بارداری و  زایمان خاطرات بدی دارم بهتره بگم کلا از ازدواح خاطرات بدی دارم  

من بعد زایمان آشتی کرد ولی دیگ رفتم خونه مادرم سر نمیزد بهم سر این خیلییییی وقتا ناراحت میشم کلا تو ...

والله   اینجوری نبود الان ۱۶ روزه کلا درهم برهمه

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
الان تو موقعیتی نیستی که به خودت استرس بدی مطمئن باش نینی بیاد همچیز خوب میشه یکی از اقوام شوهرش این ...

نمیشه خب وقتی میبینم  محل نمیده     ی جور میشم کلا آدمیه ک  مهربونه و خیلی هم بهم وابسته است نمیدونم چش شده منم چیزی نگفتم دیه

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
2810