2777
2789
عنوان

بییید سیاست های زنونه یاد هم بدیم

121 بازدید | 13 پست

من اوایل زندگیم خیلی مشکل داشتم خیلی زیااااااااااااااد

اما الان باهم خیلی خوبیم

شما اگه سیاسیت و ترفندی بلدید بگید

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قبول کن هممون سیاست زیاد بلدیم

اما اینکه کدوم رو کجا به کارببریم مهمه

اینکه بتونیم خودمون رو کنترل کنیم مهمه

وطرفمون هم حد شعورش چقد باشه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
قبول کن هممون سیاست زیاد بلدیماما اینکه کدوم رو کجا به کارببریم مهمهاینکه بتونیم خودمون رو کنترل کنی ...

اره واقعا اینو قبول دارم

اصلا ب نظر ناز و عشوه تو وجو زنه فطرتشه

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

خداروشکر بلد نشدم بلدم هم نمیشم ۱۸ ساله کف بازارم از همه بیشترکار کردم کمتر ارزش دیدم دا از ...

چ ربطی ب کف بازار بودن داره؟

وا

به هیچ عنوان از خانواده خودتون و مشکلاتی که در مجردی داشتید نه پیش همسر بگید نه پیش خانواده همسر 

مثلا با خواهرت مشکل داشتی به شوهرت نگو فردا اگه با خواهرشوهر دعوا کنی میگه تو با خواهر خودتم نمیسازی چه برسه خواهر من 

یا خیلی چیزا دو میزنه تو سر آدم،  همیشه یه جوری برخورد کنید که انگار در مجردی پادشاهی می‌کردید و خانواده خوبی داشتید ...

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
به هیچ عنوان از خانواده خودتون و مشکلاتی که در مجردی داشتید نه پیش همسر بگید نه پیش خانواده همسر مثل ...

مرسی عسلم