2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و متاهل و

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست
برای من کریر از او لحاظ خوب بود که پسرم کولیک داشت و بخاطر شیبی که داشت سرش بالاتر از بدنش میموند و ...

بچه نصف شب بیدار شد چی

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
بچه نصف شب بیدار شد چی

خب باید چند ماه اول گوش به زنگ بود که تا بیدار شد صدا زددبرید سراغش و این براش جا بیافته درسته تو اتاق نیست ولی هروقت لازمش دارم‌میاد پیشم و احساس امنیت کنه و بتونه راحت بخوابه من الان پسرم دوسالشه هنوز بعضی شبا بیدار میشه ولی دیگه گریه نمیکنه صدام میزنه میرم معمولا آب میخواد بهش میدم‌میخوره دوباره خودش میخوابه یه دقیقه پیشش میمونم که خوابش سنگین شه و‌بر میگردم‌تواتاقم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من کریر از او لحاظ خوب بود که پسرم کولیک داشت و بخاطر شیبی که داشت سرش بالاتر از بدنش میموند و ...

من خیلی این روش دوس دارم 

اما یکی از دوستام میگه بزار بچه دار بشی اصلا نمیشه جدا کنی ولی به نظر من باید راحت باشه

2805
من خیلی این روش دوس دارم اما یکی از دوستام میگه بزار بچه دار بشی اصلا نمیشه جدا کنی ولی به نظر من با ...

اره قبول دارم حرفشو خیلی شیرینه که بچتو بغل کنی بخوابی بعضی شبا وسوسه میشم ببرمش پیش خودم ولی خب اینجوری به نفع خودشه خواهر من تا شیش سالگی حاضر نبود از مامانم جدا بشه میچسبید بهش مامانم شبا میخوابید رو‌تخت‌اون خوابش که میبرد میرفت اتاق خودشون ولی اگه شب بیدار میشد میدید نیستش نعره میزد. 

پسرم بعد از ظهرا میخوابه منم گاهی که تو طول روز کار زیادی نداشته باشم میرم کنارش بغلش میکنم میخوابیم‌خیلی میچسبه انگار خود بهشته 

اره قبول دارم حرفشو خیلی شیرینه که بچتو بغل کنی بخوابی بعضی شبا وسوسه میشم ببرمش پیش خودم ولی خب این ...

درسته ک خیلی خوبه ولی مستقل شدن بچه خیلی واجب تر از علایق ماست همین جوری ک شما رفتار کردین

سلام

متاسفانه ادمای فاسد جنسی باعث بوجود امدن صدمات جبران ناپذیری به کودکان مان میشوند که یکی از انها اسماعیل محمودیه که در شهرساری زندگی میکنه..با ایجاد اعتماد پسره رو گول زده ودست کرده تو شلوار یه پسربچه کوچیک بعد هم اومده برا دوستاش با پررویی تعریف کرده که اره اوج میگیره وسیلاب شدش..با زور به پسره تجاوز کرده و چون پسره مقاومت کرده  بچه رو زده و بچه از ترس یه مدت شبا خوابش نمیبرد و از بیرون رفتن میترسید..ادم باید خیلی پست باشه که از اعتماد یه بچه سواستفاده کنه..الان اگه ازش بپرسین حاشا میکنه کلا فقط با اندام خصوصی بچه ها کارداره.. کلا خصوصی کاره ...متولد 72هستش و برا اینکه با دیگران اشتباه گرفته نشه یک خواهر داره به اسم نرجس.چاق و قد کوتاه هستش و یک جوش رو وسط صورتش داره سمت راست صورتشه اگه اشتباه نکنم و قدش حدود ۱۶۶ سانتیمتر هست و با ترفند دوست شدن پسرها رو فریب میده که اذیتشون کنه و تجاوز کنه دنبال بچه ها میره و تعقیب میکنه که طعمه اش رو شکار کنه..شکارچی بچه هاست و برا شکار بچه ها به شهرها سفرمیکنه و از روی شهوت و هوس به پسر بچه ها و دخترا نگاه میکنه و موهاش هم صافه و نگاهش به همه نگاه جنسی هست که دستمالیشون کنه..متاسفانه با یک روش خاص از حکم در رفته و خانواده اش هم بهش کمک کرده بشناسید این عوضی رو و به دوستان و اشنایانتون پخش کنین تا از وقوع جرائم اینچنینی جلوگیری بشه