2777
2789
داشته باشه زردی که باعث نمیشه معده زودتر خالی بشهتو خودت یه روز دوبرابر غذا بخور ببین چه حالی میشیمی ...

اونقدر هم نیست گریه هاش شما مگه تو خونه منی ؟ فقط شبا اذیت میکنه نمیخوابه 😐😐😐با دکتر حرف زدم گفت طبیعیه اولشه

شما دکتری ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بگردم حتما دستگاه بذار یا اگه لازمه ببرش بیمارستان

عزیزم خیلی کمه نیازی نیست اصلا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چله به بعد یه مهمونی زنونه بگیر عصرونه همه یه روز بیات و برن

چرا زنونه 

۵۰ ۶۰ نفرن مرد و زن نمیشه که 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا انقد گیر دادی سوالش یه جیز دیگه بود.دکتر صلاح دونسته.از اون مادر شوهر خواهر شوهرای رو مخی.چه جور ...

دقیقا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2805
شیر خشک فعلا نمیخوام بدم دکتر گفت شیر بده خوب میشه خیلی کمه

شیر خشک نه عزیزم، شیر خشت، یه دارو گیاهیه

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
خوبه ممنونم

سلام خوبی 

عزیزم گریه نوزاد کاملاً طبیعی هستش شاید دل درده یا گوش درد سعی کن چیزای باد داد نخوردی ک اذیت نشه واسه زردی هم ترنجبین بده اوکی میشه من ب دخترام میدادم دوتاشون هم زردی داشتن ،هی هم نیا اینجا بگو بعضیا چیزی میگن عصابت میریزه ب هم ،تو شیر میدی باید آرامش داشته باشی 

عکس دخترمم بفرست تو خصوصی دل تنگشم والا😇

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
سلام خوبی عزیزم گریه نوزاد کاملاً طبیعی هستش شاید دل درده یا گوش درد سعی کن چیزای باد داد نخوردی ک ا ...

باشه عشقم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی بله

❤🥰چرا درد داری هنوز؟ دردت شدیده؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
خب تازه ۶ روزه زایمان کردم متوسط

ایشالا بهتر میشی. منم زایمان اولم همینجور بودیم درد زیاد داشتم تا ده روز. ولی زایمان دوم از روز سوم سر پا شدم دردم خیلی کم بود

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ایشالا بهتر میشی. منم زایمان اولم همینجور بودیم درد زیاد داشتم تا ده روز. ولی زایمان دوم از روز سوم ...

من زایمان دوممه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40