2777
2789
عنوان

دیشب دعوام شد با یکی حالا شوهرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سایت پول اجاره مغازه نمیدن پول پرسنل و برق و.... هم نداره پس ارزون تره

پول نت هزینه بسته بندی هزینه ارسال چی اینا پول نیست؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منتظر بودم بزن بزن بشه چقد مسخره این چ داشتانی بود اصلا کجاش ناراحت کنتده بودخودمم ب شخصع از مشتری ا ...

عزیزم‌برا شما بزن بزن دعوا حساب میشه قبلش چیز خاصی نیست

در ضمن من مشکلم حرف اون خانم بود

هر کسی دوس داره هر رفتاری داشته باشه

شما نمیتونی تعیین کنی من‌چجوری حرف بزنم یا نزنم

شاید رفتارای شما هم از نظر من درست نباشه

حرفاتون کاملا توهین‌ بود کاش یاد بگیرید درست حرف بزنین

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اصلا من کاری ب اون خانمه نداشتم اصلااااااداشتم با اون مغازه دار حرف میزدمببین چقدر چیز گفت ک‌ کناریش ...

میدونم بعضیا کلا همینطورن.. به نظر من کار بدی نکردی.. اتفاقا بجا و بدون توهین حرف زدی.. اگه ساکت میموندی لجم میگرفت

من کلا صدام بلنده حرف زدنمم با داد زدن یکیه اون موقع هم عصبانی شدم صدام بالا بود اگه وایمیسادم دعوام ...

بازم آفرین بهت که زود اومدی بیرون که دعوا نشه ولی روی صدات کار کن ،فکر هم نکن همینه که هست ، یه مدت حواست باشه عادت میکنی به آروم حرف زدن 

چون حرفی که با صدای بلند و حالت داد گفته بشه ، حتی اگه یه حرف معمولی باشه ، بازم دلخوری درست میکنه و میتونه باعث دعوا بشه . من یکی از نزدیکام دقیقا همین مدلیه ، به محض اینکه یکم هیجانی بشه حتی توی تعریف کردن یه کار معمولی یهو میبینی داره سرت داد میزنه . خیلی حس بدی میده به بقیه آدما و همه به چشم یه آدم بی اعصاب و دعوایی میبیننش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پول نت هزینه بسته بندی هزینه ارسال چی اینا پول نیست؟

ن بابا اصلا بحثم تخفیف نبود ک 

پولشو داشتم حساب میکردم من (تو همراه بانک بودم داشتم شماره کارت میزدم)

من رو حسابی ک با همسایه های مغازه دارم با هم اینجوری حرف میزنیم

یهو اونم میاد میگه سلام گرون فروش و .....

با هم حرف میزنیم اصلا بحث تخفیف نبود 

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بازم آفرین بهت که زود اومدی بیرون که دعوا نشه ولی روی صدات کار کن ،فکر هم نکن همینه که هست ، یه مدت ...

دقیقا 

اتفاقا خودمم تو همین فکرم

صدای بلند حتی اگه منظوری نداشته باشی بد برداشت میکنن

ممنونم عزیز دلم ❤

بعضیا چ پرو و آشغالن ب تو چ ک این داره چقدر میفروشه برو گم شو هر جا دلت میخواد بخر و وای حالا میمیره ...

شوهرتون هم خیلی پرو هستن دختره این همه حرفای بدی زده بعد میگه چیزی نمیگفتی ول کن بابا خوب کاری کردی من بودم گیساشو می‌کشیدم یکی ب من بگه گم،،،شو یا آشغ،،،،،ل

خوب کردی جوابش دادی شوهرت هم هر چی میخواد بگه بذار بگه تو سری خور نباش

اولین بار بود دفاع میکردم  

همیشه یکی ی چیزی‌ میگفت لال میشدم اصلا تا یک ماه گریه میکردم فقط

دیشب ک جواب دادم الان دیگه گریه نمیکنم اصلا چون حرفمو زدم 

شوهرتون هم خیلی پرو هستن دختره این همه حرفای بدی زده بعد میگه چیزی نمیگفتی ول کن بابا خوب کاری کردی ...

خیلی ناراحت شدم بخدا 

اول یکم مکث کردم ببینم ول میکنه 

دیدم ن داره ادامه میده 

انقدر ناراحت شدم

مخصوصا اونجا ک گفت حالا میمیره 

ن بابا اصلا بحثم تخفیف نبود ک پولشو داشتم حساب میکردم من (تو همراه بانک بودم داشتم شماره کارت میزدم) ...

نه جواب اون کاربر که گفت خرید اینترنتی هزینه نداره رو دادم والا اونام هزینه میکنن واسه هر فروشنده هزینه بسته بندی و ارسال و.... داره براشون

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
نه جواب اون کاربر که گفت خرید اینترنتی هزینه نداره رو دادم والا اونام هزینه میکنن واسه هر فروشنده هز ...

دقیقا

تازه باسلام هم ۱۰ درصد برمیدارع 

تو‌مغازه ۵۰۰ بود

تو باسلام ۳۰۰

2810