2777
2789
عنوان

این تبلیغ گنده چیه انداختید پایین سایت😡😡😡🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سایت خرج داره دیگهحقوق کارمندا هست و خود هزینه سایتبه ما کاربرا ربطی ندارهما از اپرا استفاده میکن ...

به کاربرا ربط نداشته باشه به کی ربط داره

میگم اخه چرا انقد تبلیغش گندست هر دفعه دستم میره روش 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

2805
جدی ؟ مگه فرق داره؟

والا من یبار به پیشنهاد کاربرا نصب کردم حتی از اینستا هم بیشتر نت برد بااینکه در طول اون روز فی لتر شکنم روشن نکردم. یهو دیدم. نصف شد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب سایت خرج داره دیگهحقوق کارمندا هست و خود هزینه سایتبه ما کاربرا ربطی ندارهما از اپرا استفاده میکن ...

متوجه ای تنها تبلیغ بزرگ زیر گوشی رو میگه هرچقدر هم کمبود مالی داشته باشن خق ندارن حریم شخصیمونو محدود کنن

به کاربرا ربط نداشته باشه به کی ربط دارهمیگم اخه چرا انقد تبلیغش گندست هر دفعه دستم میره روش

متوجه قسمت دوم کامنتم شدین ؟

گفتم کاربرا که ما باشیم مشکلات و چالش های سایت به ما ربطی نداره

میتونیم از مرورگر اپرا و امثالهم استفاده کنیم

متوجه قسمت دوم کامنتم شدین ؟گفتم کاربرا که ما باشیم مشکلات و چالش های سایت به ما ربطی ندارهمیتونیم ا ...

اپرا من نصب کرده بودم ولی تیلیغا برام حذف نمیشد 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

2810