2777
2789

اون اکانتم رو نینی یار خصومت شخصی داره راه به راه تعلیق میکنه بدون هیچ دلیلی اکانتم ramonabudy  بود خواستید میتونید جریان دوقلوهام رو اون. اکانت بخونید که به چه علت بستری بودم

عده ای از دوستان در جریان هستن واین مدت کنارم بودن اول لطف خدا بعد دعای خانمای نینی سایت 

تا ۳۴هفته باید سنوگرافی داپلر انجام بدم دکترم رفته آلمان حدود دوهفته نیستش منو. معرفی کرد به همکارش تا خودش برگرده خانمای اهوازی اگر باشن خانم دکتر سارا مسیحی رو میشناسند بهترین متخصص به اهواز هستش زیر نظر ایشونم چون خودش نبود نامه داده بود رفتم جایی دیگه داپلر انجام داد اما هیچ توضیح خاصی نداد خانم مسیحی ۱ساعت وقت میزاره کامل توضیح میده انقدر معرکست اما این دکتر گفت من فقط داپلرمیگیرم تشخیص با پزشک خودته گفتم خب حداقل بگید وضعیتشون چطور هستش گفت اختلاف وزن زیادی ندارند اما کیسه اب یکی تا حدود نرمال کم شده یکیشون به نسبت سن بارداری مناسب و کمی افزایش یافته 

یکیشون ۲۱میلی متر یکیشون DVP ۶ cm زده بود بامقایسه با سنوهایی که خود خانم. مسیحی انجام دادن شرایط تغیر کرده بود اما خود دکترا میگن به هر هفته باشی ما طبق اون. میانگین و صدک. بررسی میکنیم ازدیشب بیقرارم الان به ۲۹و ۲روزم خانم مسیحی گفت باید حداقل تا ۳۴هفته بچه هارو پیش ببریم هنوزم امپول ریه نزدیم بخدا من دارم دیونه. میشم باید تا ۳آذر صبر کنم دکتر خودم بیادش خانم. مسیحی 

من از خدا معجزه میخام وخواستم دستم به هیجا بند نیست افسردگی واسترس شدید دارم امروزم یکمی ترشح مایل به قهوه ای دیدم خیلی کمرنگ شیاف زدم استراحت کردم خانما خاهرانه تورو به هرچی میپرستید دعا کنید واسه سلامتی دوقلوهام صحیح وسلامت به دنیا بیان خیالم راحت شه بخدا من دارم یه ادم دیونه میشم نه میتونم بخوابم از استرس دلهره نگرانی ذکر میگم قران میخونم زیارت میخونم صلوات میفرستم قسم. میدم امام رضارو اهل بیت رو سادات رو از خدا معجزه میخوام بچه هام صحیح وسلامت به دنیا بیان اما بیقرارم خدارو التماس میکنم یکبار دیگه منو مدیون خودش کنه یکباردیگه معجزشو نشونم بده 

عزیزم بسلامتی طی،کنی 

انقدر حرص نخور 

قشنگ میرسی به موقع زایمان میکنی 

الان به خودت برس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم می دونم بارداری دوقلویی چه قدر سخته....خودم تجربه اش کردم....استرس خیلی داره....انشالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوهات رو بغل بگیری.❤️❤️

آمپول ریه رو بزنی دیگه استرست کم میشه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

مگه چند قلو ها کیسه آبشون جداست؟نمیدونستم...عزیزم نگران نباش...خدا تا اینجا برات نگه داشته..بعد از اینم نگه میداره...استرس که خوب نیست برات...برات دعا میکنم...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

نمیتونی ۲ هفته صبر کنی 

یه دکتر دیگه برو

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم می دونم بارداری دوقلویی چه قدر سخته....خودم تجربه اش کردم....استرس خیلی داره....انشالله به سلا ...

ممنونم انشالله خدا کوچولوهات رو حفظ کنه اصلا نه تو آسمونم نه روی زمین ازبس بیقرارم من از خداو سادات بچه هام رو میخوام 

حداقل دکترم بودش این هفته هم بهم توضیح میداد که این تغیرشرایط چه مقدار خوب بوده اما خب رفته آلمان ۳آذر میادش 

حتی اشتهای غذا خوردن ندارم از استرس ودلنگرانی 

عزیزم نگران نباش همون خدایی که این بچه ها رو بهت داده همونم صحیح و سالم برات حفظشون میکنه. آمپول ریه رو برو تزریق کن زودتر تا خیالت راحت شه . برا آبشم قندت و رعایت کن زیاد قند نخور که بیشتر نشه . الان چون دکترت نزدیکت نیست استرس گرفتی . مشکلی نداری . منم همینجوری بودم تازه با سرویکس زیر سی با یه بچه شیطون سه ساله که اصلا امکان استراحتم نداشتم کلا در حال بدو بدو بودم ولی فقط سپردمش به خدا خودشم سلامت رسوند تو بغلم. تو هم بسپارش به خدا . برات آیت الکرسی میخونم هم برا سلامتی بچه هات هم برا آرامش دلت‌ . خودتم بخون آیت الکرسی واقعا معجزه ست

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

نمیتونی ۲ هفته صبر کنی یه دکتر دیگه برو

دکترم ۳آذر میادش نامه داد دیروز سنو داپلر رو پیش همکارش انجام دادم هفته اینده دوشنبه هم باید انجام بدم یعنی هر دوشنبه داپلر دارم تا ۳۴هفته اما دکتر خودم ۱ساعت کامل واسم وقت میزاره توضیح میده خیالم راحت. میشه اما این همکارش هیچی نمیگه آخه منم دستم جایی بند نیست توکل میکنم بخدا و منتظر دکترم میمونم تابیادش

ان شاءالله به وقتش بدون مشکل زایمان میکنی با دل خوش. اصلا نگران نباش. خدای نکرده ان شاءالله که اصلا اینجوری نشه. اگه یه وقت زودم دنیا بیان برن دستگاه مشکلی براشون پیش نمیاد. دختر من بستری بود ۲ قلو ۳ قلوهای ۲۹ هفته ای زیاد بودن ۲ هفته ای مرخص میشدن. دکتر کیه ؟! دکترت نیست استرس چی گرفتی؟ دوقلوهاتو از دکتر میخوای یا از خدا؟ اگه از خدا میخوای پس بهش اعتماد کن بی خیال دکتر. کاری که خدا میتونی بکنه هیچ بشری نمیتونه . نگران نباش ان شاءالله خدا خودش نگهدارشونه. 

عزیزم نگران نباش همون خدایی که این بچه ها رو بهت داده همونم صحیح و سالم برات حفظشون میکنه. آمپول ریه ...

ممنونم جانم خدا عزیزاتو کوچولوهات رو حفظ کنه اون اکانت بابت شرایط دوقلوهام کامل توضیح دادم دکترم رژیم پروتئینی شدید داده تا بچه ها وزن بگیرن چون تا ۶ماهگی تشخیص نداده بودند که یدونه جفت نه دوتا و درواقع وزن هردو کم وزیاد بود وکیسه ابشون کم وزیاد  هرهفته باید داپلر بشم هفته پیش دکترم راضی بود از روند رشد ولی این هفته و هفته اینده چون خودش نیست همکارش توضیح خاصی نمیده بهم برحسب سنوی خانم مسیحی متوجه این موضوع شد و از اول ۷ماهگی زیر نظر خودشم الانم به ۳۰هفته هستم

خودشم نیست ونگرانم اما همه زندگیمو بچه هامو سلامتیشون رو دست خدا سپردم نذر کردم صحیح وسلامت به دنیا بیان انشالله یدونه گوسفند نظر اقا ابلفضل غذا درست کنم فقط بخیر وخوشی این چندهفته هم بگذره صحیح وسلامت به دنیا بیان بغل بگیرمشون

مگه چند قلو ها کیسه آبشون جداست؟نمیدونستم...عزیزم نگران نباش...خدا تا اینجا برات نگه داشته..بعد از ا ...

برا اونایی که از دوتا تخمک هستن جداس اونا که از تقسیم یه تخمک هستن یکیه 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

ان شاءالله به وقتش بدون مشکل زایمان میکنی با دل خوش. اصلا نگران نباش. خدای نکرده ان شاءالله که اصلا ...

انشالله توکل برخدا وسادات من از تو بیمارستان چشامو بستمو حرفای هیچ دکتری رو نمیپذیرفتم میگفتم خدا بهم معجزشو نشون میده الانم مثل همیشه توکل کردم اول خدا بعدشم دکترم که کنترلم میکنه حتی از لحاظ روحی انشالله که بخیر وخوشی به دنیا میان دوقلوهام خدا معجزهاشو تواوج تسلیم شدن بندهاش نشونشون میده