2777
2789

چند بار به یکی از دوستای همکلاسیم گفتم که دقیقا سه بار گفتم هر سه بارش یک بلایی سرم اومده 

یک بار ک گفتم دقیقا به خودم مشکوک شدم ک زیگیل تناسلی باز دارم یا نه دکتر رفتم ( قبلا مشکوک بودم باز دوباره مشکوک شدم به خاطر یک علائمی مجبور شدم دکتر برم کلی هم راز نیاز و نذر کردم )

یک بار دیگه بهش گفتم همین موضوع رو شبش یکی اومد مزااحمم شد با کلی اطلاعاتی ک از زندگیم داشت منو تهدید کرد اینجا هم کلی درگیر شدم چند روز  ک کیه و چی میخواد از آخر هم نفهمیدم 

باز دیروز بهش گفتم همین موضوع رو شبش به مرگ رسیدم تا همین الان درگیرم حالم خیلی بد شده بود 

ممکنه چشم شده باشم ؟ آخه از دهنم درمیره چند بار این موضوع رو مطرح کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا هررر بار میبینی دوستت رو میگی من توی زندگیم هییچ مشکلی ندارم؟!!!

آخه بهش گفتم حواس پرتم خودشون می‌دونن بعد گفتم من مشکلی ندارم هم توی زندگیم یا دغدغه ای ندارم ک اینجوری ام

2805

بابا تو دیگه کی هستیییییی من زندگیم سر همین چشم داشت نابود می‌شد چشم زخم اینقدر بهم رسیده کلی ازش میدونم، من همین الان هم نگفته چشم رومه با اینکه زندگیم گل و بلبل نیست نه جرعت دارم عروسی برم نه مهمونی برم خییییییییلی زود چشم زخم میخورم و بهم ثابت میشه...اونوقت تو میری میگی من هیچ مشکلی ندارم؟ ایول بابا دمت گرم چه جرعتی داری من همینجا از زندگیم نمیگم اصلا با اینکه اگر بگم همه به حالم گریه می‌کنند 😐

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من هم  مدت  زمان  زیادی  مشکل شما رو داشتم
نه که  هیچ  دغدغه ایی نداشته باشم   تو  زندگی ولی روحیه ام  و حالم  خوب بود..............و  حتی نمی گفتم هم این  رو  بلکه  رفتار می کردم و  برخوردی می گردم که این رو نشون می داد..............
تدریجا  یاد گرفتم که نه تنها  جلو  دهنمو  بلکه  حتی  جلو  رفتارمو  هم  باید بگیرم............