2777
2789

وقتی باخواهراش یامامانش حرف میزنه اوناحرف که میزنن مشارک میکنه توبحث یاخودش چیزی میگه بعد موقع حرف زدن بامن فقط باآره ونه جواب میده اصلا مشارکت نمیکنه انگاری دارم باخودم حرف میزنم اخرش سکوت میکنه وقتیم بهش میگم  چرا اینجوری میگه اگه حرف بزنم آخرش منومحکوم میکنی ولی این فقط یه بهانس اخه مادرمورد بچه اتفای روزمره یابقیه حرف میزنیم چه ربطی داره به خودش  دلیل که نداره اینو میگه واقعا چرا اینجوری رفتارمیکنه بعضی وقتاحس میکنم اصلا دلش نمیخاد باهام حرف بزنه مثلا خودش زنگ میزنه میگه چخبر اگه من حرفی داشته باشم میگم گوش میده اگه من حرف نزنم اونم هیچی نمیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمنم همینه وردل ننه وخواهرش ذوق مرگه بامن بودنی انگارجونشو میگیرن منم دیگه گفتم جهنم گمشو اصلا چیکارش کنم به درک 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
2804

شوهر منم سر غذا میگه حرف نزن دارم غذا میخورم

موقع تلوزيون دیدن میگه دارم فیلم میبینم

وقتی سرش تو گوشیه میگه تو اینستام حرف نزن

تو تخت میگه میخوام بخوابم حرف نزن 

کلا در طول روز هیچ حرفی نمیزنیم باهم 

فقط در حد آره یا نه 

کنترل رو بیار یا غذا چی پختی و اینا ...

هیچ وقت جدی با هم حرف نزدیم

برای درک دیگران باید تو همون آبی شنا کنی که اونارو غرق کرده
لجم درمیاداصلا

منم اونجا میبنم چقدر خوبه ولی با من حرف نمیزنه حرصم میگیره 

یه بارم اخمم پایین بود گفت چرا اونطوری شدی گفتم همین که میایب خونه همش سرت تو گوشیه ی کلمه حرف با من نمیزنی اگه ی چیزم بهت میگم حواست نیست بعد رفت بیرون اومد فکر کنم به حرفم فکر کردا بود میگفت حق با توعع خستم بخاطر همینه 🤣گفتم میتونی دراز بکشی زبونت که میچرخه

2809