2777
2789

وای از خودم لجم میگیره یهو تو خانواده شوهر جوگیر میشم از اینور اونور تعریف میکنم. میگم میخندم خودمو می‌چسبونم هی حرف حرف حرف از همهههه جا...

بعدا که میام خونه میگم خب دختر میمردی کمتر حرف میزدی چقدر حرف میزنی اخه. از همه جاهم میگم که مثلا نشون بدم چقدر خاکی هستم چقدر باهاشون صمیمی میخوام باشم‌ ولی بعدا ک یه چیزی میشه خیلی پشیمون میشم از کارم شمام همین جوری هستین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بعدا از حرفات علیه خودت استفاده میکنن، منم همین هستم، یبار بحث درمورد مهریه بود گفتم شما چه دلی داشتین اینقد مهر من کردین، آخه چه حرفی بود واقعا گفتم هنوزم یادم میاد ازخودم حرصم میگیره

من کلا گرم نمیگیرم 

لازم نیست خودمو نشون بدم بهشون برام اهمیتی نداره چی فکر میکنن بزار بگن مغروره 

ولی در عوض حالم خوبه هیچ حس پشیمونی سراغم نمیاد 

زیاد حرف زدنم جالب نیست 

بگو بخند ولی هر حرفی رو نگو سنجیده باوقار باشی خیلی بهتر از اینه که مضحکه دست خانواده شوهر شی

اینطوری خوبه به شرطی که خانواده شوهر جنبه داشته باشن ولی اگه اونا اهل مسخره کردن و حرف دراوردن باشن خوب نیست حالا ما برعکسیم هرچی با عروسمون گرم میگیریم این خودشو میگیره یا برای چیزی که اصلا به هیج عنوان منطور ما اون نیست واسه خودش و برادرم فکر و خیال درست میکنه مثلا من یه بار پسرم رفت استخر برگشت انگشتش خون اومد و چند تا اتفاق گفتم چشم خورده ( منظورم اصلا به اون نبود اصلااا خدا منو بکشه اگه یک لحظه منطورم به اون بود) یهو عروسمون باد کرد  و بعدا داداشم گفت اره تو منظورت به زن من بود 😐

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

2810