2777
2789

میگه دوست ندارم مدرسه رو

منم نمیخوام اجبارش کنم به رفتن

یک شنبه و سه شنبه به خودش استراحت میده معمولا😐

چی کار کنم علاقه مند بشه؟ پیشنهاد جایزه هم دادم براش مهم نیست 

خدایا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

پسرمنم پارسال دوشنبه ها زنگ شاد بود میگفت دوستندارم برم منم نمیفرستادم.الان اوله مرتب میره و‌ بانظم ترین دانش اموز کلاسشونم هست‌.خودت اخلاق بچتو میدونی اگه بچه ای نیست که به‌همین روال عادت کنه و سال بعدم همین ماجرا باشه خب نفرستش اما اگه اینجوریه سعی کن قانونمند بارش بیاری

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اسی من ایتقدر دختر منظبط و درسخونی بودم معدل دیپلمم ۱۹ و خورده ای بود و رفتم دانشگاه بلافاصله هم بعد دانشگاه با امتحان استخدام شدم ولی فکر میکنی این باعث خوشبختیم بوده ؟جز اینکه تمام بچگی و جوانیم را باختم چی نصیبم شد 

هنوزم که هنوزه مثل همون ۷ سالگی مجبورم به صبح زود بیدار شدن و رفتن به سرکار 

بریدم دیگه .... تمام عمرم مجبور بودم به قانونمندی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دختر منم تا یکماه اول همش گریه میکرد و بالا میاورد، با مشاوره صحبت کردم میگفت داره در مقابل قانونی که براش گذاشتین مقاومت نشون میده  و کاملا طبیعیه، بذار بره حتی با گریه، وقتی میرفت سرکلاس، حالش خوب میشد، فقط وقتیکه میخواست ازم جدا بشه گریه میکرد، منم مداوم بردمش دیگه تسلیم شد و پذیرفت، الان گریه نمیکنه اصلا بهشم، خیلی خوش میگذره البته دخترمن پیش دبستانیه، اجباریه، پیش یک نفرستادم دوست نداشتم اذیت بشه

اسی من ایتقدر دختر منظبط و درسخونی بودم معدل دیپلمم ۱۹ و خورده ای بود و رفتم دانشگاه بلافاصله هم بعد ...

👏 👏 

آفرین.بخدا بعد میبینی همکلاسیت که فقط عشق و حال می‌کرد و درس نمیخوند الان باید بری حقوق یک ماهت رو بدی بهش موهاتو برات رنگ کنه یا دو دست لباس برات بدوزه😐😐 

2809