بی ادبه بی ادب هم نیست اما خب زود عصبی میشه مثل آدمای بزرگ کینه ای هستش من تعجب میکنم با ما زندگی نمیکنه مثلا باباش یعنی شوهرم خیلی دوستش داره اما این فقط بخاطر شکم بهش زنگ میزنه اینو بخر اونو بخر اصلا پیش باباش نمیاد گاهی وقتا میاد من بهش محبت میکنم اما اصلا ازش خوشم نمیاد 🥴 گاهی وقتا حس میکنم آدم بدی هستم پدرشم نسبت بهش سرد شده بخاطر اخلاقش
دیگه چه خوشت بیاد چه نیاد خودت از روز اول خبر داشتی و همون طور که اون بچه شمارو تحمل میکنه شما هم باید تحمل کنی
زحمات تمام نامادری هایی که واقعا برای بچه شوهرشون مادری میکنن رو امثال شما حروم و بی ارزش می کنید!
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اینجا دردو دل نکن حالت خراب میشه منم مثل شمام ۱۶ سالشه هرچی میخوره میریزه زمین لباسارو از تو لبا ...
عزیزم این روزها میگذره بچه بزرگ میشه ازدواج میکنه من الان پسر همسرم ازدواج کرده عروسم امتحان داشت من براشون ترشی درست کردم زنگ زدم بهش که دیگه ترشی درست نکن محبت همین چیزهای کوچیکه که به چشم نمیاد
ای عزیزم من یبار پیتزا پختم چون خیلی دوست داره ب باباش گفتم زنگ بزن بیارش زنگ زد مادر بزرگش صداش اوم ...
بیخیال عزیزم بخوای به هر حرفشون توجه کنی پیر میشی ،
جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه میبینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم میکند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قویتر میشوم، نه جا میزنم، نه کم میآورم، میایستم و ادامه میدهم دوام میآورم و موفق میشوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃