2777
2789
عنوان

از بچه شوهرم خوشم نمیاد

3591 بازدید | 135 پست

بی ادبه بی ادب هم نیست اما خب زود عصبی میشه مثل آدمای بزرگ کینه ای هستش من تعجب میکنم با ما زندگی نمیکنه مثلا باباش یعنی شوهرم خیلی دوستش داره اما این فقط بخاطر شکم بهش زنگ میزنه اینو بخر اونو بخر اصلا پیش باباش نمیاد گاهی وقتا میاد من بهش محبت میکنم اما اصلا ازش خوشم نمیاد 🥴 گاهی وقتا حس میکنم آدم بدی هستم پدرشم نسبت بهش سرد شده بخاطر اخلاقش 

خب

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر با شما زندگی نمیکنه براش خوشحال شدم 🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اینا که گفتین

همش رابطه پدر فرزندی بود 

ربطش به شما کجا بود که بدتون اومده

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

ادم تحمل بچه خودشم نداره چ برسه ب بچه یکی دیگه

اما سعی کنید بهش حق بدید

تو شرایط سختی قرار گرفته ادم بزرگش وقتی پدرو مادر جدا میشن دچار بحرانه چ برسه ب بچه

و حتما باباشو مقصر میدونه و اینکه مدام کنار مادرشه از پدرش دور شده

مخصوصا اگه مادر ازدواج نکرده باشه اونوقت بچه با پدرش بدتره

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

شما اونو به چشم  یه غریبه مزاحم  میبینی و پدرش به چشم پاره تن و دید هیچکدومتون منطقی نیست و احساسیه 

شما توقع داری مدام دلتنگ پدر باشه و شرایط پدرشو درک کنه و نیازاشو سرکوب کنه پدرش هم عذاب وجدان و علاقه پدرفرزندی اغراق شده ممکنه نشون بده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چرا نی نی سایت موجیه؟چند روز موج عدم علاقه به بچه باب شده؟حالا خوبه مال شما بچه خودت نیست

یچیزی ک پر بازدید میشه و انعکاس نشون میده همونو میکنن سوژه.اونقدر تاپیک میزنن براش تا ادم خسته بشه

2810