2777
2789

چقدر برام عجیب بود.. این همه پول داشته باشی ۳۰ تومن رو حتی به نرخ ۶ سال پیش هم ندی .. اونم به کی خواهرت؟ تو که در حق خواهرت اینی در حق دیگران چی هستی پس!!! 

چندسال پیش یه مستاجر داشتیم که وضعشون خوب بود تا خونه تهیه کنند یه سالی پسرش مستاجرمون شد، و بعد برای پسرش یه خونه خوب تو بهترین محله خرید و رفت

جالبه موقع رفتن ۱۲۰ تومن قبض ها رو پرداخت نکرد، هرچقدر زنگ زدیم و .. رد تماس میدادن پیامک دادیم اصلا.. گفتند پرداخت می‌کنیم پدر منم سر اعتماد پول پیششون رو کامل داد و رفتند 

به اون پولداری چطور میتونن ۱۲۰ تومن رو ندن؟؟؟!!! 

اصلا مگه به چشم میاد؟ 

حرام و حلال نمیدونن چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره نباید به برادرش کمک میکرد این خانوم آشکارا کمک کرد ب برادرش ..مادره من پنهونی پول از پدرم میزد میداد ب برادرش .طلاهاشو تموم داد ب برادرش که اگر نمیداد الان میلیارد میلیارد طلا داشت .

کمی رکم تو ببخش .... 

خواهر برادرای الان همینن

خواهر من پول زحمت کشیدن و رفت و آمد و زمانی که براش گذاشتم خورد طلبکارم است

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

اگه پول مردم نخورن پولدار نمیشن...

ما مال حلال ک این همه واسش جون میدیم از گلومون پایین نمیره...

من موندم چطور مال حروم راحت از گلوشون پایین میره

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..

چه قدر ملت بیکارن با این تاپیک آغا طرف با این کار داداشش مشکلی نداره خوشش میاد پولشو بخورن از لحاظ مالی عقب بمونه شوهرشو آدم بده کنه و ما اینجا هر دمو دیقه بکی این تاپیکو میزنه

ببین شاید از نظر ط خیلی پولدارن، بعضی ها مثل امثال ط تنگ نظرت طرف یک چیزیم داره ک ط نداری در نظرش طرف پولدار  و ثروتمند میاد این بخاطر طرز فکرته از حقارتته که طرف‌هر‌چی‌داره فکر‌میکنی پولداره.. امثال ط زیاد ریختن ط جامعه :/.. حرف حق تلخه

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

عزیزم خیلی برای خودشون حاتم هستن ولی به بقیه که می رسه متاسفانه تفکر هرچی بکنی غنیمته دارن و این هیچ ربطی به توان مالیشون نداره 

متاسفانه این ادما هیچ اعتقادی به حلال و حروم ندارن حتی اگه حرفشو بزنن

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

یه ادمی که طبعش بلنده چه بالا باشه چه پایین همیشه و صد سال این طبع بالا و مناعت طبع داره 

ولی یه گدازاده و یه تازه به دوران رسیده رو شما میلیارد و تیلیارد هم بهش بدی طبعش گدا زاده هست ذاتش گدا زادس 

تولد خوشبختی 💍

منم حرص خوردم سر نفهم بودن زنه 

خودش تو بدبختی دست و پا بزنه بعد دلش واسه داداش پولدارش بسوزه و بگه شوهرش حسوده 🤦‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
2810