2777
2789
عنوان

همه بیاین متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 73 پست
آخه اینجور باشه باید آبجی خودم ک دوتاشونم متاهله اونام بیاد اون وقت خیلی زیاد میشیم همون مامانش و خو ...

اولش گفتم مهمونا رو‌نسبت به شرایط دعوت کن 

تونستی خواهرشم بگو نتونستی نگو 

میدونم ادم واقعا از عزیزاش انتظار داره بعضی کارای ساده شاید یه تلفن کوچیک رو ولی شاید اونم دلیل خودشو داره 

من باشم میگم بهش بااا شوخی و خنده و مهربونی ک خیلی دلم میخواست زنگ‌میزدی هاااا مثلا ابجیم حواسش به حال من نباشه پس کی میخواد باشه

همون دقیقا مرسیی ک اینارو گفتی دیگه فهمیدم چیکارکنم😍😍😍مامانم میگفتن بریم خونشون بگیریم یا مامانش ...

اره همسر من اصلاااااااا مامانی نیس اصلاااا 

زیاد هم رابطه خوبی نداره باهاش ک بگم مامانیه فلان نه ولی

وقتی من یه کاری میکنم یه حس افتخار و غروری میکنه برا خودش ک‌ مثلا ببینین چه انتخابی کردم چقد خوبه و… 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همسر من اصلاااااااا مامانی نیس اصلاااا زیاد هم رابطه خوبی نداره باهاش ک بگم مامانیه فلان نه ولیو ...

نمیدونم این مامانی میشه یا چی ولی نامزدم خیلی هوای مامانشو داره در کل احترام میزاره بهش بوسش میکنه بغلش میکنه گازش میگیره چون پدرشوهرم و مادرشوهرم از هم طلاق گرفتن نامزدم میگه روحیه مامانم خیلی بد شده سعی میکنم خوشحالش کنم اینا.

2805
اره همسر من اصلاااااااا مامانی نیس اصلاااا زیاد هم رابطه خوبی نداره باهاش ک بگم مامانیه فلان نه ولیو ...

ااینم بگم عزیزم نامزدم کل هفته ها از ظهر تا ۹ونیم شب یا ۱۰ سرکاره  تولدشم هفته دیگه پنجشنبس چیکارکنم بندازم جمعه ک خونه باشه زود بیان یا همون پنجشنبه بگیرم ؟

🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم این مامانی میشه یا چی ولی نامزدم خیلی هوای مامانشو داره در کل احترام میزاره بهش بوسش میکنه ب ...

ببین هیچ وقت سر دوراهی نزارش ک‌ مثلا بپرسی من یا مامانت 

خودت به مامانش محبت کن با شوهرتم جوری رفتار کن ک‌بدونه فک نکنه وظیفشه 

مثلا پنج بار ده بار میرین بیرون غذا خودت یه بارم‌بگو‌مامانت فلان غذا رو دوس داره بریم امشب بیرون 

یا فردا خونت ماهی حداقل یکی دوبار دعوتش کن 

چند بار مسافرت میرین یه بارم بگو با مامان بریم مثلا مشهد زیارت با مامانت میچسبه 

اینا رو مثال زدم برات یه جوری رفتار کنی ک شوهرت خیالش راحت باشه تو درک‌میکنی شرایطو‌حواست هست

ااینم بگم عزیزم نامزدم کل هفته ها از ظهر تا ۹ونیم شب یا ۱۰ سرکاره تولدشم هفته دیگه پنجشنبس چیکارکنم ...

بیا یه کاری کن پنجشبه یه کیک خیلی کوچولو بگیر باهم برین کافه ای جایی یا ماشین وانمود کن ک ببخشید شرمنده امسال نتونستم نشد فلان جبران میکنم 

بعد جمعه مامانشو دعوت کن بگو نامزدت نفهمه ک میاد خونه تون حاضر شو به نامزدت هم بگو مهمونید خونه خواهر خاله دایی خلاصه یکی بیاد تولد مفصل بگیرین

ببین هیچ وقت سر دوراهی نزارش ک‌ مثلا بپرسی من یا مامانت خودت به مامانش محبت کن با شوهرتم جوری رفتار ...

مرسی عزیزم اره اینجوری ک گفتی منم عاشقتم شدم😅 در کل رفتار خوب خیلی خوبه 

عزیزم میشه اینم بگین البته یه ماهی میشه بگذره از این موضوع ک کلی هم دعوا کردیم سرش:

نامزدم با وام ازدواج خودش داده بود ۵ تا النگو گرفته بود بزرگ دست دوم ک اجرت نداشت برای پس انداز بهم نگفته بود انداخته بود دست مامانش تا چند ماه امانت نگه داره.

فردای اون روزی ک خریده بود من رفتم خونشون طلاهارو دیدم گفتم اعه مامان طلا گرفتین گفت خیلی وقته دستمه ندیدی ب شوخی گفتن منم گفتم ن مبارکه و..بعد نامزدم تو اتاق بهم گفت طلا خریدم خواستم ب سایز دست تو بگیرم ک دست دوم نبودبا اجرت پایین ب سایر مامان گرفتم خواستم تو خونه قایم کنم ترسیدم  گفتم بدم مامانم بندازه ک اصلا تا ب حال طلا ندیده بندازه و..

منم خیلی ناراحت شدم گفتم باید ب دست من میگرفتی من همش دوتا النگو دارم البته ۴ ماهه عقدم] خلاصه دعوامون شد 

بعدا ب مامانش گفتم با خنده امانتیه اینا و..

بگین حق داشتم یا ن 

نامزدم همش میگفت واسه خودمونه امانتیه فقط

ممیشه عزیزم بگین چیکار میکنین بهتون افتخار میکنه

ببین مثلا ت مدت کوتاه یه جوری شده ک 

یخچال میخریدن یکم‌قبل  نه خواهراش رفتن نه مامانش اوقد اعتماد دارن گفتن برو هرچی صلاحه همونو‌ بگیرین 

البته سن مادرشوهر من زیاد همسن مال تو بود اوقد میگردونمش ها 

درکل تو جمع بزار ببینن چقد به پسرشون احترام میزاری اصلا بدشو نگو از چشمشون میوفتی مثلا میدونن من حتی وقتی اونجام وقتی شوهرم میاد من شبیه بچه کوچولو‌ها میرم‌تو راه پله منتظرش مادر شوهرش پیش خودم ب دختراش میگه ک مرد رو اینجوری نگه میدارن 

مثلا شاید ماهی یه بار نشه ولی دو ماه یه بار یه بلوزی روسری چیزی میخرم زنگ میزنم ب شوهرم میگم برا مامان دوس دارو فلان چیزو بخرم باشه اونم ک از خداشه و……. 

هیچ وقت نزار دعواتون رو‌کسی بفهمه هیچ وقت 

2810