2777
2789
عنوان

امشب خبر بارداری جاریمو شندیم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 98 پست

آخی🥺ایشالا خیلی زود تاپیک میزنی وخبربارداریتو میدی عزیزم🙂🫂غصه نخور خدابزرگه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه جاری دارم از هممون بزرگتره، ۱۶ ساله ازدواج کرده و بچه دار نمیشه. هرکی زایمان میکنه مادرشوهرم ...

واقعااااا هزاراننن لایککککک 

خب میخای دعا کنی تو دلت دعا کن میاننن تو روی آدم جلو جمع میگن اه درسته دعا چیز خوبیه ولی اینجوری خوب نیست چون هی اقدام میکتی نمیشه دکتز میری قرص میخوری از درون میشکنی بعد بقیه ام هی تکرار میکنن انشاله خدا به جاریت ی بچه خوب و سالم بده عزیزمم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
آخی🥺ایشالا خیلی زود تاپیک میزنی وخبربارداریتو میدی عزیزم🙂🫂غصه نخور خدابزرگه

با این پروفایل چطور جدیت بگیریممم آخهههه😍😍😍😍😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
من باردارم میگن دعاهای زن باردار میگیره انشالا امسال خبر بارداریتو بشنوی عزیزم ی نینی سالم و خوشگل ب ...

قربونت برم عزیزدلم آمین

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
واقعااااا هزاراننن لایککککک خب میخای دعا کنی تو دلت دعا کن میاننن تو روی آدم جلو جمع میگن اه درسته د ...

دقیقا...مرسی عزیزم، انشالا🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خدانکنه عزیزم برات از ته دل میخام حامله بشی تاپیکشو بذاری

ممنون مهربونم آمین❤️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
منم یه جاری دارم از هممون بزرگتره، ۱۶ ساله ازدواج کرده و بچه دار نمیشه. هرکی زایمان میکنه مادرشوهرم ...

حالا این مادرشوهره 

من مامانم اینکارو میکنه 

هر جا میرم حالمو بد میکنه 

چند وقت پیش ،یه همیسایشون مراسم روضه داشت منو دید گفت حتما بیایی ،پام میشکست نمیرفتم ،بین اون همه آدم ،مامانم باز شروع کرد .عین لبو شده بودم ،همه نگاه ها له من بود ،حس ترحمشون داشت حالمو بد میکرد😖. 

چیزیم بگم ناراحت میشه میگه دعات نکنم پس

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دو سال پیش حال الان تو رو داشتم خواهرم خدا خواسته باردار شده بود ولی نمیخواست خونریزی کرد و سقطش کرد ...

حال اونموقعت حال الان منه خدا حفظ کنه بچهای گلتو 

حالا این مادرشوهره من مامانم اینکارو میکنه هر جا میرم حالمو بد میکنه چند وقت پیش ،یه همیسایشون مراسم ...

الهی عزیزم من میرم روصه خجالت میکشم بگم برام دعا کنن ولی خیلی دلم میخاد بگم

حالا این مادرشوهره من مامانم اینکارو میکنه هر جا میرم حالمو بد میکنه چند وقت پیش ،یه همیسایشون مراسم ...

من مامانم و مادرشوهرم یبار تو امازاده گفتن خدا دامنتو سبز کنه چیزی نگفتم دوباره داشتن دعا میکردن چیزی نگفتم دیگ دفعه سوم قاطی کردم گفتم نمیخام دعا کنبن مگه من نازام یا پیر شدم ک اینجوری میکنین ؟دیگ از این دعاها نکردن 😁😂😂

الهی بگردم، میفهمم خیلی حس بدیه.‌ انشالا خدا هرچه زودتر یه نی نی خوشگل و سالم بهت بده🙏🙏💖💖

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥