2777
2789
عنوان

امشب خبر بارداری جاریمو شندیم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 98 پست

تنبلی تخمدان دوای دردش ورزش کردن و نخوردن سردیجات هست ،برو باشگاه ثبت نام کن دو ماه بعدش میایی خبر بارداریتو میدی .

شوهرتم بفرست قصابی ،دنبلان گوسفند بخره ،بیار دو قاشق روغن بریز تو تابه ،دنبلان ها رو خورشی خرد کن ،بریز داخل تابه زیر شعله کم کن یه ساعت با شعله ملایم بپزه بده بخوره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خیلی گریه کردم امشب ن اینکه حسودی کنم نه ولی دلم یجوری شد

برو طب سنتی

خودم تنبلی رو دارم با سنتی درمان میکنم

واسه مرداهم فک کنم تو سایت میگفتن از گیاه خرنوب خیلیا نتیجه گرفتن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا رفتیم شوهرم همکاری نمیکنه ولی دکترمم گفنه شوهرت باید درمان شه بتو امپول بدم

خب مقصر شوهرت پس بهش بگو نگاه بقیه بچه دار شدن مام بشیم اینا مخشو بزن راضیش کن 😉

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

یکسال اقدام مدت زیادی نیست خدایی، زوده واسه نا امید شدن و غصه خوردن. انرژی منفی و‌جذب زندگیت نکن‌ عزیزم. انشالا سال دیگه این موقع یه کوچولو‌ بغلته. تاپیک زدی میگی نمیخوابه، روانی شدیم از دستش، چیکار کنم؟😂😂😂😂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

فداتشم گلم

به شوهرت عرق کاسنی بده و گرمیجات..‌‌کاسنی برای اسپرم خیلی خوبه‌ 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
عزیزم همینکه دلت پاکه و از خوشحالی بقیه خوشحال میشی خدا هم خوشحالت میکنه ،انشالله بزودی دامنت سبز می ...

واقعا براش خیلی حوشحال شدم اخه عروسیمونم باهم با اختلاف چهار ماه. جاریمم اقدام بود من همیشه برا خودم دعا کردنی میگفنم خدایا ب فلانیم بجع بده اونم منتظره واقعا خوشحال شدم براش ولییی خیلی گریه کردم پهنای صورتم اشگ ریختم نمیدونم دلیلش چی بود

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
چرا برات مهمه؟

هرکی بود جرش میداد از مرگ بچه حرف میزنه وقتی بچمو میبینه وقتی بیقه بغلش میکنن چشمش چپ میشه خیلی مسترسونه واسه اون نمیرم زیاد خونه مادرشوهرم کلی از خدا میخام بچه دار بشه کم بد بچه بقیه رو بخواد 

قهوه شکر و چایی برای کسی که تنبلی داره و اقدامه خوب نیستا

قهوه خیلی خوبه هم برای مرد و هم زن 

شکر و چای نمیدونم ولی من خودم تنبلی داشتم عسل خوردم سیاهدونه . زنجبیل با چایی درست میکردم میخوردم خوب شدم دکترمم امپول داده بود بهم 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

کاملا درک میکنم 

من که کلا بارداری جاری و ازم پنهان کردن ماه ۹ فهمیدم، بعد ک زایمان کرد هم‌ ب ما نگفتن ما یک هفته بعد از زبون اون یکی جاری شنیدیم‌

گویا ترسیدن چشم بزنیم 🤕💔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقاااا همینههه خداروشکر متوجه حرفم شدین

هممون یزمانی همین حستو تجربه کردی مثلا من با یکی از فامیلام باهم باردار بودیم اون الان ۲هفته دیگ زایمان میکنه همیشه دعا میکنم سالم بچشو بدنیا بیاره ولی من بچم نموند و سقط شد با خودم میگم خدایا من چی؟چرا ازم گرفتیش؟بهمم ریخت شده بودم نقطه سر خط همه فهمیدن بچه میخام همش دعا میکنن ک خدا زودتر بهت بچه میده درحالی ک  من اونموقع میخاستم ولی الان نمیخام کلا حس خیلییی بدیع

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
الهی دورت بگردم من💔😔بیا بغلم🫂🥲

قربونا برم مهربونم 🥲

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
کاملا درک میکنم من که کلا بارداری جاری و ازم پنهان کردن ماه ۹ فهمیدم، بعد ک زایمان کرد هم‌ ب ما نگفت ...

عزیزم چ بد چشم چی اخه