2777
2789
عنوان

ازدواج سخت من

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 106 پست
همین کارو میخام بکنم

بهترین و تنها و موثر ترین راهه بالاخره زنشه قلق مردشو میدونه و بگه به عنوان مادر جوانبو سنجیده و از سهم خودش راضیه از طرف البته اگر مادرتون واقعا طرفو قبول داره بعدا دردسر نشه براش

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم خیلی هم طرفو دوس داره و راضیه

خب پس بگو مادر من تو راضی من راضی این گوی و این میدان بفرما بابامو راضی کن من هم زشته بخوام بگم هم رگ خوابشو خودت فقط بلدی یجورایی مامانتو شیر کن با اعتماد به نفس بره برا صحبت با بابات

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
به نظرتون میشه رفت و از دادگاه نامه گرفت؟

من نمیخوام اینکارو بکنم وگرنە آرە میشە

اونو بنداز آااااخرین مرحلە

چند مدتە اقدام کردین و بابات راضی نمیشە؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️