2777
2789
عنوان

دوستی بعد ازدواج یا

269 بازدید | 26 پست

دوستی،  بعد ازدواج یا آشنایی،  بعد ازدواج ؟

ازدواج و دوستی دو مقوله ی متفاوت است

در دوستی هیچ تعهدی نیست 

اما در ازدواج تعهد وجو دارد

پس صرفا دوست خوب نمی‌تواند زوج خوبی برای ما باشد.

کسانی که دوستی را مقدمه ی ازدواج می‌دانند کاملا در اشتباه اند 

انواع آشنایی:

۱.با واسطه و معرف.

۲.بدون واسطه در محیط کار و دانشگاه و ...

۳ قومیت و همسایه و ازدواج های فامیلی.

جلسات اولیه جلسه ی معارفه است نه خاستگاری

که بین دختر و پسر و یا خانواده ها شکل میگیره

که باید یک موضوعی رسمی بشه ، در فضای ازدواج قرار بگیره، و از فضا های عرفی خارج از ازدواج ، خارج بشه که فقط دوستی یا آشنایی نباشه

و در این چارچوبی  رفت آمد ها در خانه،کافه و .... برای معارفه صورت بگیره

بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۵ جلسه گاها ، جلسات رسمی تر صورت میگیره به عنوان جلسه ی خاستگاری

مدت زمان آنالیز فرد ، از لحاظ شخصیتی -----> مدت کم با جلسات زیاد (در دوماه ده تا بیست جلسه )

که با پیامک آنالیز کاملا غلط و اشتباه خواهد بود.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از جانب اون اذیت شدی چکار میکنی؟

اذیت که گاها میشم ولی چون رابطمون جدید گذشت میکنم اونم همینطور شده اذیت کردم قلبش شکستم اما همو بخشیدیم ادامه دادیم به رابطه سعی می‌کنه بهم برسیم امیدوارم بشه

2805
اذیت که گاها میشم ولی چون رابطمون جدید گذشت میکنم اونم همینطور شده اذیت کردم قلبش شکستم اما همو بخشی ...

یعنی قبول ندارین دنیای بعد از  ازدواج با قبلش یعنی زمان دوستی فرق داره؟

یعنی قبول ندارین دنیای بعد از ازدواج با قبلش یعنی زمان دوستی فرق داره؟

صد درصد فرق می‌کنه چون مسائل که بعد ازدواج روبه رو میشیم الان نیست ولی حس میکنم ما تفاهم داریم همو درک می‌کنیم ااخلاقمون مثل همه دقیقا

کلا عشق بعد ازدواج شکل میگیره..پس بهتره از راه درست طرفمونو بشناسیم بعد سعی کنیم برای هم خوشبختی رو ...

شکل نمیگیره. من عقد کردم. هر چقد سعی کردم دوسش داشته باشم نشد.نهایتا هم جداشدم

صد درصد فرق می‌کنه چون مسائل که بعد ازدواج روبه رو میشیم الان نیست ولی حس میکنم ما تفاهم داریم همو د ...

حتی این تفاهمی که فکر می‌کنید وجود داره ممکنه به غلط باشه 

انید وارم که تفاهم وجود داشته باشه و مکمل هم دیگه باشید ولی اگه در این زمینه اطلاع کافی ندارید حتما به یک مشاوره مراجعه کنید

دقیقا 

عدم شناخت شخصیت خودمون و طرف مقابل باعث میشه نتونیم فرد مناسبی را برای ازدواج انتخاب کنیم

منظورم این نبود که کسی رو که از اول بهش حسی ندارین بعدا معجزه میشه..

منظورم این بود که دوست داشتن اول رابطه با بعد ازدواج فرقش اینه که بعد عاشق طرف میشی و این خود خوشبختیه اگه دوطرفه باشه..

صد البته که اول ماجرا باید به دل هم بشینید

2809