2777
2789
عنوان

تخم مرغ رسمی خوردم نوزادم بدنش ریخته بیرون کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 44 پست
رسمی دیگه چیه خب بگو محلی

عزیزم رسمی به مرغای رنگدار میگن 

اون ماشینایی از جوجگی زردن بزرگن میشن سفیدن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از نمکدونای اینجا انشالله وقتی مسئله ای براتون پیش اومد که استرس داشتین بقیه باهاتون مسخره بازی ...

گلم پماد هیدروکورتیزون چشمی به مقدار کم به حوش ها بزن میره استرس هم نداشته باش امشب رو مراقب باش هیچ چیز خاصی نیست 

ولی در استفاده از اون کرم زیاده روی نکن 

دکتر به من داد گفت نهایت یک هفته به اندازه نوک انگشت بزن کل صورتش زیاد هم آب نزن

اصلا اصلا اصلا نگران نباش عزیزم،  اون دونه ها ربطی به تخم مرغ نداره فک کنم،  بچه های منم توی نوزادی زیاد دون میزدن، احتمالا گرمیش شده،  چیز خنک بخور،  اگرم فردا بردی دکتر قشنگ بپوشون،  چیزی نمیشه ان شاءالله، حالا حواست بهش باشه امشب،  بیشتر چکش کن،  ولی من بودم خستگی نمیزاشت بیدار بمونم، وای روزای اول چقده سخته

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...
البته ویروس دست پا دهان همراه با تب شدید هست

بخدا استرس گرفتم ولی از دیشب ک بدنش شروع کرده ک جوش اصلا تب نکرده بنظرم بخاطر گرمی شدید تخم مرغ محلیه چون از وقتی ب دنیا اومده گرمی و زردی شدید داشته و داره

بخدا استرس گرفتم ولی از دیشب ک بدنش شروع کرده ک جوش اصلا تب نکرده بنظرم بخاطر گرمی شدید تخم مرغ محلی ...

اصلا نگران نباش عزیزم

ولی فردا برای خیال راحتی خودتت یه متخصص اطفال ببرش

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

این ۱۵ رور خیلی دکتر بردم بخاطر قلبش ک سوراخه بخاطر زردی بخاطر گرمی بخاطر مجرای اشکش ک بستس بخاطر نافش ک خون اومد دیگه نمیزارن دکتر برم اگر تجربع دارید راهنمایی کنید

اگه آلرژی باشه به تخم مرغ معمولی هم آلرژی داره...

علائم آلرژی از همین دوهفتگی شدت پیدا میکنه

تو تاپیک قبلشم گفته چشم نوزادش پف داره و دارو جواب نمیده

پف چشم نوزادم از آلرژیه

این کولیک هست می بندن به تمام نوزادا

این کولیک نیست اینم آلرژیه

یه رژیم ساده میخاد مادر بگیره بچه اروم بشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
توروخدا با توجه ب این علائم ک گفتم بگو بنظرت حساسیت و گرمیه یا نه

نترس عزیزم آلرژی که چیز خاصی نیست 

یه سری چیزارو یه دوماه نمیخوری بچه بزرگ میشه سیستم ایمنیش درست میشه خوب میشه حتی داروهم نمیخاد

بیا تاپیک اخرم توضیح دادم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2810