2777
2789

بچه ها هر موقع جشنی چیزی باشه دخترم شبش مریض میشه مهد پیش دبستانی کلاس اول همیشه حالا صب از مدزسه اومد گقت که مامان فردا  معلم گفته لباسایه کارته با مدالی که داری بیار مدرسه  برای بچه ها کاتا بزن مدالت بندازیم گردنت انقد خوشحال بود رفت خودش تنهایی خرید یه عالمه هله هوله خرید اخه فردا قرار ازاد باشن و کاردستی و بازی  اما یهو تازه بدجوری تب کرد تب بالا تازه از درمونگاه اومدیم مثل همیشه کلی گریه کرد مثل شب یلدا پارسال مث جشن اخر سال پیش دبستانی   اخه چرت یدفعه تب کرد کلی دلم گرفته میخام بشینم ساعت ها گریه کنم با صدای بلند بگم خدا یه امشب مریض نمیشد

خدایا شکرت 
اخه اینم گریه داره؟ والا من بچه بودم مریض که میشدم خوشحال بودم نمیرم مدرسه کیفی میکردم

اخه همیشه موقع جشنا مریضه اولین بار نیست تازه دلم سوخت که با ذوق خرید میکنه نمیتونه بره فردا قرار یود مدالش گردنش بندازن

... یا برای مسابقه کاراته یهو خون دماغ شدید شذ و نتونست بره روی سکه تا مدال بندازن گردنش هیچ عکسی هم نگرفت

خدایا شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به چشم شور معتقدی ؟

براش هر روز چهار قل بخون

اسپند دود کن

صدقه بنداز

ایت الکرسی بخون

کار روتین هر روزت باشه 

جای جدید میری

با آدم جدید روبرو می‌شید توی دلت سه بار بگو الله اکبر

ذکر لاحول ولاقوة الا باالله العلی العظیم هم بگو

نقدأ برای تبش حمد به نیت شفا بخون هفت تا هفتاد تا 

پیازم حلقه کن بزار کف پاش

جوراب پاش کن بزار توی جوراب

الهی بهتر بشه

میفهمم عزیزدلم بعضی وقتا پیش میاد و موقعیت سخت و ناراحت کننده ایه منم یه همچین حالی دارم اما چاره ای جز صبوری نداریم توکل کن به خدا و همه چیزو بسپر به خودش انشاالله بهترین اتفاقا واسه دخترت بیفته و سلامت باشه همیشه

به چشم شور معتقدی ؟براش هر روز چهار قل بخوناسپند دود کنصدقه بندازایت الکرسی بخونکار روتین هر روزت با ...

تا میاد یکم تپل بشه یکم بازی کن یکم شاد باشه مریض میشه اره اعتقاد دارم

خدایا شکرت