شب قبل خواب حتما ببر..ساعت کوک کن..با آرامش صدا کن ببرش سرویس..صبح زود هم دوباره بلدش کن ببر
تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت
تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنون گلم اگه بیدار نشد چی؟ چند ساعتی ی بار ببرمش؟
ای دوران سختی خودش رو داره..یک هفته مداوم این کارو انجام بدین
شب دیر وقت ببرین بعدش حدود ساعت ۳ اینا ببر صبح هم خیلی زود ۶ یا ۷ زیاد طولش ندین حتما سریع ببرین
خود بچه کم کم عادت میکنه دیگه قبل خواب و صبح زود میره
پوشک رو هم ببندین ولی تنبلی نکن از خوابت بزن تا یاد بگیره