2777
2789
عنوان

متولد بهمن 1385

9338 بازدید | 14 پست
سارا متولد 15 بهمن 1385 است. وزن تولدش 2980 بود . الان خِلی خوب مِخنده و با انگشتانش بازی مِکنه وبر مِگرده.الان 4 ماهش است و فقط شِر مادر و قطره آ+د مِخوره. من 2 ماه مرخصی داشتم که گرفتم و 2 ماه دِگه باِد برم سر کار و نگران هستم.
سلام به همه مامانهایی که کوچولوشون تو بهمن به دنیا اومده .
دختر من 12 بهمن به دنیا اومده . اسمش نرگس است . خیلی دختر مهربون و باهوشیه . خیلی هم تو کارهای خونه به ماما نش کمک می کند .شکر خدا غذاخوردنش خوبه . شاید به خاطر اینه که از 6 ماهگی همیشه یک وعده در روز سوپ می خورده . صبحانه هم فرنی یا حریربادام دست پخت مامان را می خورده . حتی بعد از اینکه سر کار رفتم بااین که زیاد فرصت ندارم سعی می کنم 2 روز یکبار هم که شده سوپ یا آش در وعده غذاییش باشه . سعی می کنم چیزهایی مثل چیپس و پفک و از این جور چیزها نخوره یا کم بخوره .
نسترن مامان به کلبه عاشقانه ما خوش اومدی دخترم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من مامان فرزاد هستم فرزاد متولد 30/11/1385 وزن تولدش 160/3 بود و قد 50 منحنی رشدش همیشه آلی بوده خدا رو شکر و در حال حاظر بسیار شیطان است به نقاشی علاقه زیادی دارد و بسیار باهوش است و تمام اعمال و حرکات من رو همیشه زیره نظر داره اخلاقه بدی که داره و منو ناراحت میکنه تقلید از رفتارهای بد و خوب بچه های دیگس یعنی هر کاری دیگران انجام بدن بدون هیچ تغییری انجامش میده دلیله این رفتار چیه ؟
سلام دوستان لطفا مامانایی که بچه هاشون مهد ستارگان تو جردن میرن به من کمک کنن یه تصویر کامل از این مهد داشته باشم یا اونایی که الان مهدو تموم کردن به نظرتون غیر از آموزش کامل زبان که از نظر من حسن هست <سیستم آموزشش به طور کلی و توجه به جنبه های مختلف هنری و مهارت های زندگی و نظم و نظافت و... چیه

معایبشم بگید ممنون میشم

سلام من مامان آرادم پسرم 22 بهمن ماه به دنیا اومده الان پیش دبستانی 1 میره مربی هاش می گن خیلی بچه شادی ایه من شاغلم و الان دارم دنبال یک پیش دبستانی خوب واسش می گردم
در جواب "الی "جون می خواستم بگم که یکی از دوستای من واسه مهد ستارگان پیش ثبت نام کرده بود پسرش خیلی شیطونه به طوری که یه لحظه یه جا بند نمی شه ولی تو ازمون مهد قبول شد ولی دوستم می گفت مهدش خیلی دیسیپلین داره که به نظر می رسه یه کم واسه بچه ها سخته ساعت کار مهد هم تا 2 بیشتر نیست ولی دوستم به خاطر ساعت کارش و مسیرش منصرف شد.
کلاس ژیمناستیک کودکان در باشگاه کودک تماشا

شروع کلاس :28 بهمن ساعت 15

نگهداری کودک به صورت ساعتی با مریب در باشگاه کودک تماشا

آدرس:شهرک غرب.بلوار فرحزادی خیابان طاهر خانی پلاک 61.برج تماشا باشگاه کود تماشا

تلفن:22374857

با اجازه مدیر

آدرس کلوب گفتگو در نی نی سایت

www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20665

کسانیکه مایلند , به آدرس فوق مراجعه کنن و درخواست دعوتنامه بدن تا بتونن کارها رو ببینن ......

=============================================

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
2810