2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم میگه پسرمو راضی کن بیاد بگیرتت اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 139 پست

استارتر جان ببخشید رک میگم ولی خیلی خری اگه قبول کنی

شما دختر مجردی، ایشون راننده تریلی، زن طلاق داده 

خواهش میکنم واسه خودت ارزش قائل باش 

این پسره هست که باید شرطهای تورو قبول کنه، نه تو شرطهای اونو، بری اصرار که راضی بشه درستو بخونی 

یه چی بگم قانع شی؟الکی نمیگم تجربه اس آقا پارانوئیده از نوع حاد خانوادش فقط میخواد شرش از سر خودشون ...

یه اشاره کوتاه کرد به زندگی قبل پسره ما بیشتر پرسیدیم گفت بعدا    حالا چی میگفت 

میگفت همسر قبلیش دعواشون سر فرش بوده پسر رفته فرش دست دوعه دستبافت برا جهاز خریده بدون مشورت و نظر خواهی از دختر تنها 

دختره گفته من نمیخوام این فرشو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اسی جدی راست گفتی ادم باید اندازه دهنش لقمه برداره،اگه میخواد طرفش تحصیل کرده باشه باید خودشم با ...

اره چن سال مونده به سی برسم ولی کم مونده 

یه چیزی جواب مادر و چی بدم ؟ محترمانه البته

اه رد کو بره شغلش چیه پسره 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
اره پسره دوتا خونه داره یه حالت قلدر مابانه حرف میزد و یه کمم احساس کردم لباش یه کم تیره بود

خب اکثرا درس نمیخونن با مرام و مشتی هستن.ولی ب قول شما قلدر.

سیگار و مشتقات لب رو کبود بنفش تیره میکنه

ما استخر بودیم پیرزنهای فسیل شده میومدن استخر،پر طلا.ما هم می‌گفتیم رازتون چیه

میگفتن بابا ما شوهرامون راننده ن جرثقیل دارن یا کامیون.بعد مواد میکشن ما هم میگیم عزیزم سرتو بذارروی پای ما بکش،و چای نبات میدیم.اونام میگن برو خرج کن و تفریح.

حالا ما جوونا دهن باز.بدون طلا.افسرده.اونا سرحال سرخوش

استارتر جان ببخشید رک میگم ولی خیلی خری اگه قبول کنیشما دختر مجردی، ایشون راننده تریلی، زن طلاق داده ...

نه عزیزم نمیکنم فقط بگید چی جواب مادرو بدم جواب ندم بی احترامی میشه