2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با فاصله ی چند ماه خونریزی هم کم

من هر ماه پریود میشم دقیق ولی فقط یکروز😭

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
هرچه تاپیک میبینم از تنبلی تخمدان میگناگه راهکاری داشتید به منم بگید🥲🥲

از هر ۳ زن یک نفر داره 

که البته به نظرم از اینم بیشتره 

من چند سال دارو خوردم ولی فقط تا زمانی که میخوری خوبه بعدَ حتی بدتر از قبل میشی 

تنبلی داری؟

بله ولی جالبه هر ماه دقیق پری میشم بدون وقفه فقط یکروز!

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دوست منم تنبلی شدید داره ولی پریودش به موقع است ولی ی روز نیست

ای کاش مادرهامون آگاه و باسواد بودن به موقعه درمانمون میکردن الانم دارو به من جواب نمیده

ای کاش مادرهامون آگاه و باسواد بودن به موقعه درمانمون میکردن الانم دارو به من جواب نمیده

الانم دیر نشده باید خودمون دست بکار شیم 

میگن اصلاح سبک زندگی خیلی موثره 

برای خواهر من ورزش خیلی عالی جواب داد 

الانم دیر نشده باید خودمون دست بکار شیم میگن اصلاح سبک زندگی خیلی موثره برای خواهر من ورزش خیلی عالی ...

توکل برخدا