2777
2789
شاید در روز هزار تا دو هزار تا... گفتم همراه با نفس کشیدنم بفرستم.... 😔

چن وقته به استغفار شروع کردی بنظرم مداومت کن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

تا وقتی مثل من نباشی نمیفهمی دنیا چطور باهات لج میگنه یه دونه بچه داشتم نور چشمام بود امیدم بود و در ...

منم عزیزترینم رو از دست دادم... 😭 معمولا وقتی هر کسی عزیزی رو از دست میده خدا بهش آسون میگیره ولی وقتی من از دست دادم دنیا یه سره پاش رو، رو گلوم گذاشته.... نفس کشیدن سخت شده.... 😭😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن وقته به استغفار شروع کردی بنظرم مداومت کن

تقریبا ٢ هفته البته دعا و ذکر زیاد میگم.... قبلش هم نماز استغفار تقریبا بعد هر نماز واجب می خوندم

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
تقریبا ٢ هفته البته دعا و ذکر زیاد میگم.... قبلش هم نماز استغفار تقریبا بعد هر نماز واجب می خوندم

به اون استغفار مداومت کن ...

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

منم عزیزترینم رو از دست دادم... 😭 معمولا وقتی هر کسی عزیزی رو از دست میده خدا بهش آسون میگیره ولی و ...

نه اینجوری نگو هیچ کس نمیدونه خدا چه قره العین هایی براش تدارک دیده

(قره العین:اشکی که از. فرت شادی از گوشه چشم میچکد)😌😌😌😌😌

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
نه اینجوری نگو هیچ کس نمیدونه خدا چه قره العین هایی براش تدارک دیده(قره العین:اشکی که از. فرت شادی ا ...

ببخشید فرط شادی

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
دلم میخواد یه بار هم شده در طول زندگیم این قره العین ها رو ببینم... 😭😔

انشالله انشالله🤲🤲🤲🤲🤲 به امید خدا به ابروی حسین میبینی