2777
2789
عنوان

سه تا بسته() زیاده آیا

150 بازدید | 13 پست

۳ تا بسته نوار تو یه دوره پریودی ۷ روزه زیاده؟

حس میکنم زیاده

دکترم رفتم خوب نشدم بدتر شدم

۱۶ سالمه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

آره زیاده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونریزیت زیاده در تمام دوره؟

تا روز هفتم بشدت خونریزی دارم

رفتم دکتر یسری قرصای کنترلش و اینا داد

خوردم کارم به بیمارستان کشید با عوارضش دیگه نخوردم وهیچی دیگه 

سونو هم دادم نرماله همچی

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
نرمالش یه بستهباید بری درمان شیشاید دیوار رجمت ضخیمه

رفتم دکتر کلی قرص مرص

کارم به بیمارستان کشید 

خوب نشدم هیچ فقط گوارشم مشکل پیدا کرد

سونو هم رفتم همچی اوکی بود

منم وقتی مجرد بودم خونریزیم  خیلی شدید بود به طوری که دائم لباس زیرم کثیف میشد سه روز اول مکافات داشتم روز ۴ و ۵ تازه نرمال میشدم متاسفانه کسی پیگیر حالم نبود تا اینکه ازدواج کردم رفتم دکتر سونو و از مایش دادم گفتن همه چی اوکی دکتر فقط ال دی بهم داد گفت دو ماه بخور تنیجه رو بهم بگو منی که تو ۷ روز ۴بسته نوار بهداشتی استفاده میکردم فقط ۱ بسته استفاده کردم یک هفته هم شد ۵ روز 

برای بارداریهم اصلا مشکل نداشتم هر بار اقدام کردم باردار شدم الان خیلی ساله قرص می خورم دو تا هم بچه دارم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اگه سونو اوکی بودهقرص برا چی داده؟برا چه مشکلی قرص داده

قبل سونو قرص داد

قرص ال دی دروسبلین