2777
2789
عنوان

چجوری رابطم با بچم رو خوب کنم توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 59 پست
یه سری بچه ها طول میکشه به شرایط عادت کنن مخصوصا که بچه شما کلاس اولیهزمان بدین بهش و اعتماد بنفسش خ ...

روحیه خودم خرابه . احساس دل مردگی دارم ، حس شادابی ندارم . از نوزادی منو حرص داد . کارم فقط گریه شده از دستش . با من لج میکنه میگه مامان زشت . دوسم نداره انگار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بچهای الان باید زور بالا سرشون باشه که درس بخونن؟ خواهر منم کلاس چهارمه ، اگه سخت گیریای مامانم ...

ریاضی رو دوس داره و سریع تمام میکنه ولی امان از نگارش و نوشتن دیکته و تکلیفش

2805

پسر من 4 سالشه 

درس و مشق نداره اما سر چیزای دیگه پدرمو درآورد 

مثل شما افسرده شده بودم 

الان چند ماهیه با یه مشاور در ارتباطم 

راه های فرزند پروری رو بهم یاد داده 

نمیگم 100 درصد اکی شده اما 70-80 درصد رفتارهای پسرم بهتر شده 

تلویزیون و گوشی هم از وقتی کمتر میبینه یه آدم دیگه شده

عادیه سال اوله هم شما حساسی هم گل پسرت عادت به مشق نوشتن نداره

حساس نباش سعی کن بیشتر ازش تعریف کنی تا ایراد اینجوری بیشتر به نوشتن تشویق میشه 

سختگیر نباش..بزرگتر میشه خطش هم خوب میشه ‌‌..روخوانی بیشتر باهاش تمرین کن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

براش جایزه میخرم ، خوراکی ، جایزه تراش خوشگل ، مداد رنگی ولی بازم فرداش همون آش و هم کاسه

یه چیز بگم ؟

من کاملا درکت میکنم

اصلا اصلا اصلا  خودت رو درگیر با چالش های درسی یا فرزندت نکن

اگر سده طلا بفروشی براش معلم خصوصی بگیر

تا زاه بیفته

ببین مدذسه به اندازه کافی استرس داره

یه وقت بچه توی حمع استرس میگیره

یه وقت مسخره ش میکنن

یه وقت معلم فرق میزازع

یه وقت معلم داد میزنه و عصبیه 

کلی درس جدید باید یاد بگیرن

درسای قدیمی تلنبار شده و شرمنده میکنه بچه رو

بچه همه این تنش ها رو توی مدذسه بتید تحمل کنه

کحا باید بیاذ خالی کنه این تنش ها رو ؟

بغل و آغوش مادر

اونوقت مادر کحاست ؟ سر درس خوندن بچه ،خپد مادر ،که پناه بچه باید باشه ،پر از استرسه!

نمیتونه بچه رو اروم کنه

این میشه دور باطل

اگر مدرسه غیر انتفاعی میره و معلم همراهی داره ،بهشون بگو باهاش کار کنن زنگ هنر و ورزش 

اگر دولتی میره معلم خصوصی بگیرحتما ،توی خونه

چند سال شاید طول بکشه بچه تون این ها رو یادش بره و با درس عجین بشه

پسرمنم اوایل همش میگفت سخته خسته شدم حتی گریه ام میکرد معلمشم میگفت گریه میکنه میگه سخته ولی الان خی ...

همون دقیقا میگم بخون بعد بنویس . ولی قاطی میکنه داد میزنه نمیخوام . فقط کپی میکنه تند تند . ولی دوستاش عین آدم هرکاری معلم میگه میکنن

روحیه خودم خرابه . احساس دل مردگی دارم ، حس شادابی ندارم . از نوزادی منو حرص داد . کارم فقط گریه شده ...

شما خیلی حساسی عزیزم 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

خب چرا اینقدر سخت میگیری بهش ؟کلاس اول دبستان خودت یادته چطوری بود؟خوش خط بودی همه چی بلد بودی ؟

بیچاره اون بچه هم باید کلی تکلیف و درس های مزخرف یاد بگیره هم شما مثل جلاد بشینی بالا سرش هی داد بزنی خدای نکرده از ترس و اضطراب نمیگی یه بلا سرش میاد 

یه کم به خودت بیا تا جایی که خودت کشش داری با آرامش همراهیش کن بزار بد خط بنویسه بزار اشتباه بنویسه عیبی نداره کم کم را میوفته یاد میگیره بچه های مام همین بود الان دیگه تو کلاس چهارم پنجم خودشون انجام میدن تکلیفشونو 

واقعا یه کم از خدا بترس دلم برا بچه ت سوخت 

الان کتاب و دفتر کلاس اول بچه های من اصلا نمیدونم کجاست که بخوام حرص بخورم خوش خط بنویس تمیز بنویس  

بهترین دین انسانیت

روحیه خودم خرابه . احساس دل مردگی دارم ، حس شادابی ندارم . از نوزادی منو حرص داد . کارم فقط گریه شده ...

چون همدل نیستی باهاش و لج‌میکنی باهاش اینو بدون اون فقط ۷ سالشه و هنوز هیچی نمیدونه درکش کن رفیقش باش و قانونهای خودتم در کنارش داشته باشه

یه چیز بگم ؟من کاملا درکت میکنماصلا اصلا اصلا خودت رو درگیر با چالش های درسی یا فرزندت نکناگر سده ط ...

چقدر حرفای خوبی زدین . دولتی میره والا ، آخه کلاس اول من معلم بگیرم خنده دار نیست؟ من خودم بلدم با داستان براش درس بگم و یادش بدم مهم اینه نمیخواد بشینه و گوش بده . مثلا ۵ ساعت بشینه بازی و کارتون حوصله داره ولی درس اصلا 

2810