2777
2789

سلام مامانا  من تازه وارد ۳۷ هفته شدم انا سینه هام هز همون اول هم تغییری نکرده اصلا علایمی از شیر داشتن نداره برای بچه اولمم تا یه هفته شیر نداشتم  بنظرتون چیکار کنم چی بخورم شیر داشته باشم برا روز زایمان یا حداقل اغوز داشته باشم 

کلا آبگوشت و قلم و کله پاچه و سوپ جو و شیر و لبنیات و رازیانه و دلستر و قطره شیرافزا خوبن حالا تو بارداری نمیشه همه رو خورد از روز زایمان شروع کن به خوردن این اقلام و اینکه شیردوش برقی هم خیلی خوبه و کمک میکنه به زیاد شدن شیر

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما باید حداقل روزی ۱۵ لیوان مایعات بخوری، منتها مایعات مقوی و شیرافزا مثل:

شیربادام،دمکرده رازیانه،دمکرده تخم شنبلیله،آب هویج،آبگوشت،عصاره گوشت گوسفند،دمکرده بارهنگ، شیرعسل،سوپ جو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید حداقل روزی ۱۵ لیوان مایعات بخوری، منتها مایعات مقوی و شیرافزا مثل:شیربادام،دمکرده رازیانه،د ...

در کنار اینها:

تماس پوستی با نوزاد، خواب کافی، شیردهی مکرر بخصوص در شب، دوری از استرس، ماساژ سینه و استفاده از شیردوش برقی برای تخلیه منظم سینه و باز شدن روزنه‌های شیردهی واقعا موثرن.

من دوتا زایمان داشتم و هر دوتا بچه‌هام کاملا از شیر خودم تغذیه کردن بدون نیاز به شیرخشک کمکی. وزنشون هم همیشه مطابق نمودار بود.

پیشاپیش قدم نورسیده مبارک باشه و امیدوارم که بهترین حس‌ها رو کنارش تجربه کنی.

در کنار اینها:تماس پوستی با نوزاد، خواب کافی، شیردهی مکرر بخصوص در شب، دوری از استرس، ماساژ سینه و ا ...

ممنونم‌گلم . من میترسم مثل بچه اولم‌تا یه هفته شیر نداشته باشم و مجبور شم با شیر خشک شروع کنم. یعنی شما از لحظه زایمان شیر و آغوز داشتی؟ 

ممنونم‌گلم . من میترسم مثل بچه اولم‌تا یه هفته شیر نداشته باشم و مجبور شم با شیر خشک شروع کنم. یعنی ...

نه عزیزم اولش فقط آغوز داشتم که با همون روش‌های بالا که گفتم بعد از سه روز تبدیل میشه به شیر.

اصلا استرس نداشته باش خوشگلم اگر همراه باتجربه داری قبلش با هم یه لیست درست کنین و بهش بسپار که بعد از زایمان از لحظه‌ای که دکترت اجازه تغذیه میده حسابی بهت مایعات و غذاهای شیرافزا بده. من تقریبا از هفته اول به بعد تنها بودم اما برنامه‌ریزی کرده بودم دمنوش‌های مختلف رو توی فلاسک روی پاتختی برای خودم میذاشتم و مرتب می‌خوردم.

چند روز اول هم که هنوز شیرم کامل راه نیفتاده بود برای اینکه نی‌نی سیر بشه و زردی هم نگیره بعد از اینکه بهش از سینه خودم شیر میدادم با شیرخشک تغذیه‌ش میکردم محض احتیاط. منتها نه با شیشه شیر، با سرنگ، دستم رو تمیز میشستم و بند اول انگشت کوچیکه‌م رو میذاشتم توی دهنش وقتی که شروع به مکیدن میکرد قطره قطره با سرنگ شیرخشک رو از گوشه دهنش بهش میدادم.

بچه اگه چند روز اول به مکیدن شیشه عادت کنه دیگه حاضر نیست سختی مکیدن سینه رو قبول کنه.