2777
2789
عنوان

آیاشوهرم مردسالاره

259 بازدید | 35 پست

من یه همسرمردسالاردارم خودش هرکاری میکنه برامن میرسه میگه مردبازن فرقداره،مثلن تواین مسایل میگه،میگه فیس بوک برامن مشکلی نداره من مردم،من میتونم به یه زن  عادی توپیامی،بگم عزیزم براتونمیشه بگی ،،یااینکه صدایه مردبره بالامشکلی نداره صدای بلند یه زن روکسی نبایدبشنوه،میگه من دوستام برم بچرخم مشکلی نداره تونبایدبادوستابری بیرون تفریح مجردی برامن مشکلی نداره براتومشکل داره میگه زن نبایدآرایش کنه غروب بشه نبایدبیرون باشه،هزاران مدل دیگه که واقعاحوصلم نمیکشه بگم میخوام ببینم چندنفرباهاش موافقن خودشم میدونه این تایپیک گذاشتم میگه حق بامنه  امامن بهش میگم اینامردسالاریه میگه نه عادیه،،میگه همه نظرشون مثل منه،😳چهارده ساله هرچی گفته گوش کردم الان دیگه نمیتونم،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

مرد سالاری ک هست هیچ

داره زندگی رو بهت تحمیل میکنه

مگه قدیمه ک این افکارشه الان دیگه عصر هوش مصنوعی و اینترنت و ..... دیگه این فکرا منسوخ شده برادر من

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

من به این نتیجه رسیدم اصلا مردسالاری زن سالار و اینا چرته شخصیت آدما همه چیزو مشخص میکنه کلا بعضی آدما خیلی خودخواهن زن و مرد هم نداره فقط منافع خودشونو میبینن اینا اگر زن هم باشن شوهرشون حق نفس کشیدن نداره

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

مردایی که زنشونو از رابطه با دوست و خانواده محروم میکنن میخوان تنها بمونه تا هر بلایی میخوان سرش بیارن. 

رابطه با دوست بعد از ازدواج خوبه به شرطی که دوستان سالمی داشته باشن و باعث پیشرفت باشن.

شما ۱۴ سال صبوری کردی حالا خسته شدی باید روش زندگیتو تغییر بدی خیلی کوتاه نیا

💙💙💙💙

از طرف من بهش بگو والا خانمت خیلی صبوره، من بودم ساعت ۹ همچین مردی و میزاشتم دم در 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مردایی که زنشونو از رابطه با دوست و خانواده محروم میکنن میخوان تنها بمونه تا هر بلایی میخوان سرش بیا ...

دقیقاهمینه یه مدت برمیگشت ازسرکارهمش گوشیموچک میکردببینم خواهرت مادرچندبارزنگ زدی بهانه اشم این بودتوزندگیمون دخالت میکنن

2809