2777
2789
عنوان

کدوم ساز قشنگه❓😍

253 بازدید | 56 پست

من خودم هنگ درام و ویولن و اون ساز هستا بعضیا تو خیابون میزنن اسمشم اکا… بود خیلیی دوست دارم

اما ویولن رو میترسم من پشت کار ندارم فکر نکنم بتونم چند سال صبر کنم و تمرین کنم تا صدای قشنگ در بیارم ازش اما خیلی دوسش دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کلارینت🎷

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

من ویولن میزنم از سال ۹۶ ساز اونطور سختی نیست که میگن تمرین کنی یاد میگیری

چند سال طول میکشه تا یه اهنگ معینو بشه خودت بزنی

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

من عاشق پیانو ام و خودم می نوازم گاهی.

چنگ و هنگ درام هم خیلی دوست دارم.

درکل علاقه‌ی خاصی به نوازندگی دارم ولی شرایط تحصیلیم جوریه که فعلا نمی تونم برم سراغش.

اسم اون سازی که گفتید هم فکر می کنم آکارادئون باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶

من ویولن میزنم از سال ۹۶ ساز اونطور سختی نیست که میگن تمرین کنی یاد میگیری

واقعا نمیدونم واقعا یه مدت گیتار میرفتم چون خوندن دلشت و من خجالت میکشیدم بخونم بدم اومد از گیتار ولش کرپم 

میتزسم ولش کنم

2810