2777
2789
عنوان

خانومای بارداری که جفتشون پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 28 پست
پس اینبارم طبیعی میشینمن از طبیعی خیلی میترسم 🤭

توکل بخدا کلا استرس داره زایمان

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل بخدا کلا استرس داره زایمان

اصلا استرس نداشته باشین خداروشکر بارداریتون داره بسلامتی تموم میشه انشالله بسلامتی زایمان هم کنین بیاد بغلتون

کاش من الان ۳۳هفته بودم لااقل میدونستم بچم مونده منم خیلی استرس دارم بچم نمونه😪

اصلا استرس نداشته باشین خداروشکر بارداریتون داره بسلامتی تموم میشه انشالله بسلامتی زایمان هم کنین بی ...

نه اینجوری نگو تا میتونی دراز بکش رعایت کن بخودت برس

ایشالا هر چی صلاحته من پارسال یه سقط هم داشتم برا من قلش تشکیل نشد

تو رعایت کن هیچیت نمیشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
نه اینجوری نگو تا میتونی دراز بکش رعایت کن بخودت برسایشالا هر چی صلاحته من پارسال یه سقط هم داشتم بر ...

منم دوتا سقط داشتم یکی تو شکمم مرده بود تو ۱۱هفته یکیم ۷هفته

الان ترسم بخاطر اونه که اینم سقط شه یا طول سرویکسم طوتاه شه بیاد بیوفته بعد این همه زحمت 

الان ۴ماهه کلا استراحتم

منم دوتا سقط داشتم یکی تو شکمم مرده بود تو ۱۱هفته یکیم ۷هفتهالان ترسم بخاطر اونه که اینم سقط شه یا ط ...

مجبوری دیگه بازم استراحت کن استرس بخودت راه نده هیچی نمیشه بچتم ک شکر خدا سالمه

منم ان تی اول که رفتم گفت جفت پایینه 

خیلی ترسیدم

دکتر گفت استراحت ،نزدیکی ممنوع ،پله ممنوع ،سر پا ایستادن ممنوع

استراحت کردم تقریبا ،اما غذا اینا درست می‌کردم ،پسر 3 ساله شیطون هم دارم

شوهرت رو بگو ظرف هارو بشوره که زیاد سر پا نمونی،غذا رو سریع بزار برو دراز بکش

نترس،انشاله که میره بالا توی انومالی 

منم ان تی اول که رفتم گفت جفت پایینه خیلی ترسیدمدکتر گفت استراحت ،نزدیکی ممنوع ،پله ممنوع ،سر پا ایس ...

عزیزم اصلا هیچ کاری نمیکنم نه غذا درست میکنم نه ظرف میشورم فقط یه دختر اولی دارم که مدرسه رفتنی براش خوراکی اینا میذارم راهی میکنم دیگه دراز میکشم تا فردا صب فقط روزی دو سه بار سرویس میرم اونم فرنگی استفاده میکنم

جفت شما تا آنومالی رفت بالا؟

آره شکر خدا رفت بالا توی سونو انومالی ،دیگه دلدرد هام هم رفتن

عزیزم دیروز رفتم سونو جفت منم یکو نیم سانت رفته بود بالا

ولی دو روزه تیر کشیدن واژن اومده سراغم خیلی میترسم

میترسم دهانه رحمم باز شده باشه

طول سرویکسمم۳۹بود تو ۱۶هفته و۲روز