2777
2789
عنوان

کسی گواهی پزشکی الکی گرفته برای مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست
اخيخاك تو سر خانوادش و اوناي ك مسخره ميكنن بيچاره چقد گرسنه ميشده چيزي نميخورده

اره.منم دلم سوخت. ب هیچکسم نگفتم هنوز برا بچه ها سواله چرا فلانی همیشه ماسک میزد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

سال اخر دبیرستان ی دختره بود همیشهههه ماسک میزد اونم ماسک سیاه هیچوقتم برنمیداشت یعنی کلا ما تصوری ا ...

حاجی نه دیگه تا اون حد من بیرون میرم ماسک نمیزنم حتی تو مدرسه ام پایین میدم ماسکمو ولی تو کلاس خودمون نه خب حال نمیکنم تو کلاس خودمون بدم پایین اصلن یجوری میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال اخر دبیرستان ی دختره بود همیشهههه ماسک میزد اونم ماسک سیاه هیچوقتم برنمیداشت یعنی کلا ما تصوری ا ...

واااای خدااا واقعااا😐😐😐چرا خانواده اش اجازه نمیدادن 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

حاجی نه دیگه تا اون حد من بیرون میرم ماسک نمیزنم حتی تو مدرسه ام پایین میدم ماسکمو ولی تو کلاس خودمو ...

چی بگم.ب معلمت رو نده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

باید تحملش کرده دیگه چاره چیه..همین که عقده ای نباشه کلیه.

ارع بابا دیگ سال آخر خدارشکر از اون لحاظ خوبه عقده ای نیست😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

واااای خدااا واقعااا😐😐😐چرا خانواده اش اجازه نمیدادن

نمیدونم حتما عیب میدونستن من نمیدونم دانشکاه رو میخواست چیکارکنه‌ابروهاشم پیوسته و خیلی پر بود اما برشون نمیداشت

ببخشیدا معلمتون دیگه نمیدونه باید چی بگه! انقدر بدم میاد از اینطور معلما. بشین درستو بده چکار داری خ ...

یارو مشکل داره کسخله میگه بخاطر ریه هاتون میگم خب یکی نیست بگه بتچه مشنگ اصلا دلم میخواد ریه ام مشکل پیدا کنه