2777
2789
عنوان

می‌خوام حشره کش بزنم تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 132 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هه با حشره کش زدی رفتن؟

ببین ما چند نفر بودیم بعد ما موهامو تمیز میکردیم میرف بعد یکی از دوستام دوباره بهمون شپش میداد همه ی چیزارو امتحان کردیم زجر کشیدیممم من حشره کش زدم رفتن 

ولی اصله کاری دوستم که بهمون شپش میداد رفت آرایشگاه با دستگاه شپش هارو در آورد  تموم شد رفتن دیگه 

ببین ما چند نفر بودیم بعد ما موهامو تمیز میکردیم میرف بعد یکی از دوستام دوباره بهمون شپش میداد همه ی ...

من نه کسیو دارم سرمو برگرده نه اینجا آرایشگاه هست 

موهات ریزش نگرفت

می‌خوام تار مار بزنم

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

سلام عزیزم فقط این راهی که بهت میگم رو انجام بده دوستم در حد یه هفته درمان شد ،برو نرم کننده بخربا یه شونه دندونه ریز مخصوص ،هرروز برو حمام نرم کننده بزن حسابی شونه بکش از کف سر تا نوک مو تا تموم میشه احتمالاً تایه هفته هرروز

سلام عزیزم فقط این راهی که بهت میگم رو انجام بده دوستم در حد یه هفته درمان شد ،برو نرم کننده بخربا ی ...

عزیزم این کاری میگی پنج ماهه دارم میکنم یه شونه فلزی خریدم تمام موهامو که کنده بماند دندونه ها خودشم یکی یکی کنده شد ریخت ولی من خوب نشدم اینا مقاوم شدن لعنتی ها

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

شامپو پرمترین رو هم امتحان کنین علاوه برکشتن شپش ها تخم هاشو هم پوچ میکنه

نکته مهم برای از بین بردن شپش اینه که تخم هاشو از موهات جدا کنی، شونه فلزی هم جواب نیست، باید یه نفر دونه دونه از موهات جداشون کنه ث بعد هم تخم هارو با ناخن نصف کنید چون اگر دوباره بچسبه به بدنت، از تخم درمیاد و زادو ولد میکنه

اول شستشو با شامپو پرمترین

بعد جداکردن رشک ها از موها که اصلی ترین کاره

بعد اتو کردن مو

بعد شستن ملافه ها و...

اسپری پرمترین هم بخربن و  به مبل ها و تخت و بالشت و ملافه ها و حتی عروسکهای توی تخت و کلا هرجایی که احتمال میدید شپش باشه بپاشید، این اسپری برای یه مدت طولانی نمیداره شپش تو محیط زنده بمونه و به ریشه کن کردنش کمک میکنه 

من نه کسیو دارم سرمو برگرده نه اینجا آرایشگاه هست موهات ریزش نگرفتمی‌خوام تار مار بزنم

حشره کش نزن اصلا بابا من زدم نفس نمی تونسم بکشم وحشتناک بود 

موهاتو رنگ کن اگه میتونی دکلره می‌کشه شپش هارو ما چون نمیتونسیم موهامون رنگ کنیم حشره کش انتخاب کدیم