2777
2789
عنوان

می‌خوام حشره کش بزنم تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 132 پست
تو که همه ی راه هارو رفتی، اینی هم که من میگم امتحان کن بهت قول میدم همش میره حتی تخمهاشو پوک میکنهی ...

مرسی عزیزم وازلین تا حالا نزدم اینبار میزنم بخدا این مدت بگم پنج تومن پول دارو درمون دادم دروغ نگفتم

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که همه ی راه هارو رفتی، اینی هم که من میگم امتحان کن بهت قول میدم همش میره حتی تخمهاشو پوک میکنهی ...

البنه اگه موهات بلنده شاید دو تا قوطی وازلین باید بزنی

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
سم نزن از طریق پوست وارد بدنت میشه، حتی نباید وقتی میزنی استشمام کنی، الان میخوای بزنی رو پوستت!!پرم ...

سرکه انقد زدم دیگه سرم سردی کرده سرکه خیلی سرده

موندم بقران

تو روی خوش خدا بودی که به من نشون داد ♥️A♥️
من ۵ ماهه درگیرم نمیتونم هم بتراشم😔

اولا که تراشیدن اصلا خوب نیست چون آنوقت سپس به پوست سر میچسبه  بعد اگر کسی در گیر شپش شده همه افراد خانواده باید همزمان از داروی زد شپش استفاده کنند اولین بار که دارو رو استفاده کردن شپش‌ها از بین میرم بعد باید لاشه ها رو از لابلای موها  با استفاده از شونه مخصوص دونه ریز و سرکه از مو خارج کرده و در این زمان تمام وسایل و ملحفه ها رو هم تمیز کنند و بعد از ۷روز دوباره از دارو استفاده کنند چون تخمها با دارو از بین نکردن و بعد از ۷روز دوباره شپش جدید از تخم بیرون میاد که باید کشته بشه

مرسی عزیزم وازلین تا حالا نزدم اینبار میزنم بخدا این مدت بگم پنج تومن پول دارو درمون دادم دروغ نگفتم

همین روش رو برو انشاالله که میره، همه ی موهات و کف سر رو قشنگ وازلین بزن که حتی یه نقطه ی کوچیکم نمونه، من برای خودم ۹ سال پیش توی بارداری دچارش شدم و توی اینترنت در موردش خوندم که وازلین عالیه، خود شپشا میمیرن تخماشونم خفه میشن، خدایی هم این روش عالی بود و فقط با همون یکبار رفتن

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘

یه بار خواهرم از مدرسه گرفته بود حشره کش زدیم به موهاش بعد از یک ساعت سرشو شست شپش ها از بین رفتن اما بعدش تا یه هفته موهاشو با نرم کننده می شست و شونه میزد و ما تخم شپشا رو یکی یکی از موهاش جدا کردیم کامل سرش پاک شد

روغن زیتون رو لایه به لایه به مو هات و کف سرت بزن.لایه ها نازک باشه .پشت سر و کنار گوش ها تو بادقت بیشتر بزن .چند ساعت با کلاه بپوشون.بعد با شانه مخصوص شانه بزن .هم شپش ها جدا میشن هم تخم های شپش .بعداز یکی دو روز تکرار کن .

لباس هاو ملحفه.و.... حتما بجوشون .یا با دمای بالا بریز توی ماشین.

چیزهایی که نمیشه با آب جوش شست رو داخل فریز بگذار .