2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خوشبختم🫶😂درمورد دوازدهمو و کنکور ی توضیح خاص میخام😂💗

خب چه مدل توضیحی نمی‌دونم ولی میگم بهت😂

ببین ب هیچچچچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان درگیر دراما و مسائل بقیه نشو وقتتو با رفیق بازی هدر نده بخون ببین واقعا بخون هر ساعتی راحتی پاشو بخون مدرسه تا جایی که وقتت هدر نمیره برو ولی وقتی میبینی واقعا الکیه با دبیرت حرف بزن که لج نکنه آخر ترم نمره نده بهت چون نمره مستمر ک میدن بهت رو معدل دیپلمت تاثیر داره مهمه 

ساعت خوابت تنظیم کن زیاد نخواب کمم نخواب در حدی که مغزت بیدار باشه بتونی بخونی چیزا مقوی بخور مغزت کار کنه😂

برنامتو بنویس حتما رو نقطه ضعفات بیشتر وقت بزار 

کتاب درسی رو خططط به خطططط بخون چون نهایی از کتابه برا اینکه قوی تر بشی کتابای فرمول بیست رو برا نهایی تو‌ طول سال کار کن حتما کتاب شب امتحان هم خوبه نزدیک امتحانا کار کن 

و اینکه تک تک سوالا نهایی سال های گذشته رو مخصوصاااا نهایی ۴۰۳که ما دادیم رو کار کن همه مطالبشو بخون چیزیو حذف نکن پیش خودت نگو حالا ی نمره این فصل مهم نیس نمی‌خونم 

نهایی بیست پنج صدم هم مهمه 

نمیخام بترسونمت ولی واقعا میخای به جایی برسی تلاش کن پاره شو🥲😂

برا کنکورم من زیست و زمین با شعبانی و شاکری داشتم عالی بود 

شیمی فراهانی 

ریاضی معین کرمی 

اینا بنظر من بی نظیر بودن بازم بستگی به خودت داره

راجب نمره و درصد اینا منم اصلا نپرس من سال آخر خیلی درگیری غیر درسی داشتم ناجور خراب کردم🙂😂

در آخر اینکه موفق باشی😁

خب؟
خب چه مدل توضیحی نمی‌دونم ولی میگم بهت😂ببین ب هیچچچچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان درگیر دراما و م ...

تشکر، زحمت کشیدیییی🫠🤍

درخاستمو قبول کن چنتا سوال دیگ ازت دارم