مردا کلا اعتماد به نفسشون بالاست...حالا یه خانم باشه با این شرایط...انقدر خودشو دست کم میگیره که ...
اتفاقا الان خانمای مطلقه با وجود بچه با پسر مجرد ازدواج میکنن هرجا هم میرن پذ میدن حقم دارن البته
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تعجب نکنم عزیزم چرا برات عجیبه ؟ جواب رد بده بره شوهر منم هم خوشتیپه هم درس خوندس هم پولداره اما خون منو کرده تو شیشه چون دوسم نداره حالا همه از خداشونه جای من باشن😐 تازه ۲۲ سالمم هست ولی شوهرم همش چشمش دنبال بقیه اس مرتیکه اشغال
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
حالا اینقدم چیز عجیبی نیست دختر همسایمونم با یه نفر ازدواج کرد که دقیقا همین شرایطو داره خیلیم خوشبخته مامانش با مامانم صمیمیه مامانش فقط ازاین دخترش راضیه میگه خداروشکر خوشخبت شده
قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.