2777
2789
عنوان

اگه بخواین یه نصیحت یا تلنگری بزنین اون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست

من ازت کوچیکترم 

ولی بهت میگم متفاوت باش تو دنیایی 

که همه بی‌شعور بودنو بی شخصیت بودنو یه چیز عادی کردن 

تو انتخاب دوست خیلی حواست باشه چون آدما از آفتابپرستم زود تر رنگشون عوض میشه جای برو که حس خوب بهت بده وگرنه تنهایی بهتره ✅️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در هیچ شرایطی از زندگیت احساسی تصمیم نگیر تمام تصمیم ها و قدم های زندگیت و بر اساس منطق و فکر انجام بده و هیچ وقت در انجام کار های بزرگ مشورت کردن و شنیدن نظر دیگران رو فراموش نکن امیدوارم موفق باشی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

یا یه مرد ایده ال ک عاشقت باشه زود ازدواج کن  زودبچه دار شو..دو هیچ از خیلیا میوفتی جلو

فقط میمونه درسو شغل اگه بهش علاقه داری و میخوای بیرون کار کنی و همسرت راضی بود  ادامه بده اگه نه ولش کن وقتت هدر نده..فقط بخودت برس زمان خیلی زود میگذره 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

به کسی اعتماد نکن حتی اگه بانیت خوب اومدن پیشت حتی نزدیکترین افراد زندگیت بودن

و اینکه توتین سن حس میکنی پدرمادرت دشمنتن و خیلی فکراتون تفاوت داره اما چندسال دیگه میفهمی نصب حرفاشون درست بوده پس بعضی از حرفاشونو گوش کن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

درس بخون.

خوشی های دائمی رو فدای خوشی زودگذر نکن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یا یه مرد ایده ال ک عاشقت باشه زود ازدواج کن زودبچه دار شو..دو هیچ از خیلیا میوفتی جلوفقط میمونه در ...

زود ازدواج کردن و زود بچه دار شدن کجاش ایده آل هست بزار جوونیشو کنه ما که ازدواج کردیم چیشده

2810